Liebherr Premium KBPes 4354

Care este diferenta intre un frigider bun si unul premium? Aflati din articolul urmator. Dragilor, va facem cunostinta cu modelul de frigider inteligent Liebherr Premium KBPes 4354, un produs aparte. (cea mai bune oferta AICI)

Liebherr Premium KBPes 4354

Despre Liebherr Premium KBPes 4354

De peste 60 de ani, compania Liebherr produce frigidere, combine frigorifice, minifrigidere si alte asemeena produse al caror scop principal este acela de a raci bine alimentele.

Liebherr Premium KBPes 4354
Frigider cu o usa Liebherr Premium KBPes 4354, BluPerformance, 338 l, Clasa A+++, Display Touch, BioFresh, H 185 cm, Full Inox

Astfel, nu este de mirare ca modelul de frigider cu o usa Liebherr Premium KBPes 4354 pe care vi-l prezentam si noi include atribute de-a dreptul impresionante.

Despre Liebherr Premium KBPes 4354

Frigiderul cu o usa Liebherr Premium KBPes 4354 – sa vorbim si despre design

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Sa incepem cu compartimentul special cunoscut sub denumirea de Bio Fresh. Acesta reprezinta o dotare care nu se intalneste in cazul modelele traditionale, fiind responsabila cu pastrarea in conditii excelente a fructelor, legumelor si verdeturilor. Astfel, compartimente serveste la prelungirea duratei de pastrare a acestora, fiind in acelasi timp cel care garanteaza o clima perfecta. Mirosurile neplacute si bateriile sau mucegaiul nu sunt altceva decat o amintire neplacuta pentru utilizatori. Ba mai mult, aceste tipuri de sertare includ un soft telescopic. Softul este bazat pe inchidere automata si are rolul de a amortiza inchiderea sertarelor, astfel incat ele sa fie utilizate zilnic, in siguranta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In cazul acestui model se poate vorbi si despre Blue Performance. Aceasta este o doatare specifica acestui model, ducand la o capacitate mai mare pentru depozitarea alimentelor. Insa, acest lucru nu se realizeaza la intamplare, ci oferim substantiale economisiri in ceea ce priveste energia. Nu mai vorbim de faptul ca modelul este silentios. El nu produce niciun fel de zgomot ce ar putea deranja utilizatorul. Iar acest lucru este un adevarat plus atunci cand petreceti mult timp in bucatarie.

Power Cooling este o dotare aparte ce duce la o racire rapida si performanta. Aceasta are rol de mentinere in bune conditii a alimentelor speciale precum carnea, pestele sau chiar unele legume si fructe. In plus, este ideal pentru cei care se grabesc. Designul include sertare cu o forma bine gandita, de tipul etansat. Astfel, microbii si bacteriile, la fel cum am mentionat anterior, nu au cum sa patrunda. Dincolo de acest lucru, modelul mizeaza pe simplitate. Carcasa sa a fost imbracata in inox, dar fara a lasa urme greu de curatat.

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Usa acestui model este ceva mai speciala. Ea include sigiliu care are rol in curatarea usoara a dispozitivului. Mai precis, a fost creata un fel de canelura in captuseala usii, astfel incat bacteriile sa poata fi pe deplin eliminat. Acest lucru face frigiderul capabil sa garanteze un stil de viata mai sanatos, in special pentru cei cu un sistem imunitar sensibil.

Exista si un sistem special conceput care face ca manerul acestui frigider sa fie robust. Acest lucru ajuta la deschiderea si inchiderea usoara a dispozitivului frigorific. Dincolo de acest lucru, modelul dispune de un panou cu iluminare, care include LED-uri. Acestea sunt distribuite uniform pe peretele din spate, ceea ce face ca utilizatorul sa gaseasca foarte usor alimentele. Volumul total al frigiderului este de 338 L, ceea ce il face generos.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Avand in vedere toate dotarile bune mentionate anterior, modelul este unul care merita banii. Insa, intr-adevar, pretul nu este deloc modest.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply