Candy CCODS 5142WH

In acest articol vom discuta despre frigiderul cu o usa Candy CCODS 5142WH, un produs economic, cu atribute bune, menit sa ajute utilizatorul sa se bucure de o bucatarie moderna. (vezi disponibilitatea)

Candy CCODS 5142WH

Despre Candy CCODS 5142WH

Acest model este unul simplu din toate punctele de vedere. Am putea incepe cu designul – acesta este unul modest, fiind in acelasi timp elegant. Totul tine de perceptie. Producatorii s-au gandit ca nu este nevoie sa adauge foarte multe detalii si accesorii modelului de frigider prezentat, avand in vedere faptul ca oricum, in ultima vreme, este foarte la moda ca oamenii sa-si colanteze frigiderele. Mai precis, ei adauga autocolant peste carcasa acestora pentru a le schimba designul.

Candy CCODS 5142WH
Frigider cu o usa Candy CCODS 5142WH, 234 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Alte persoane care au remarcat designul modelului cu o usa Candy CCODS 5142WH au spus ca acesta este unul interesant prin simplitatea lui. Insa, frigiderul inseamna si dimensiuni reduse, nu doar o carcasa simpla. El vine cu un volum de depozitare de 234 L, ceea ce il situeaza in categoria frigiderelor medii, insa cu dimensiuni de 143 cm inaltime x 55 cm latime x 58 cm adancime care il caracterizeaza drept un frigider econom ca spatiu. Astfel, utilizatorii nu mai au de ce sa se planga. Ei au unde sa aseze frigiderul.

Despre Candy CCODS 5142WH

Dincolo de designul frigiderul cu o usa Candy CCODS 5142WH – caracteristici tehnice bune

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

In ceea ce priveste greutatea, aceasta este de 41 de kg. Este o greutate buna, ajutand la o usoara transportare a modelului. Si pentru ca tot suntem la capitolul design, acest model are rafturi confectionate din sticla rezistenta, ceea ce suporta o greutate buna, dar si un panou de comanda cu afisaj de tipul mecanic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest lucru permite o buna gestionare a modelului, fiind foarte simplu de folosit. Nu exista niciun atribut care sa puna in dificultate acest lucru, mai ales ca modelul vine si cu LEDuri ce usureaza considerabil identificarea alimentelor in interiroul modelului.

Ce intelegem prin aceste caracteristici tehnice bune? Intelegem un nivel de zgomot potrivit. Acesta este de 44 Db. Desigur, sunt si frigidere ceva mai silentioase, a caror prezenta in incapere nici nu se simte, insa si acesta se descurca destul de bine.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Am putea spune ca daca sunteti genul de persoana care gateste sau care are multa treaba in bucatarie, nu trebuie sa va faceti griji. Veti avea cum sa auziti radioul sau televizorul care merge pe fundal, fara a fi deranjati de sunetul produs de frigiderul cu o usa Candy CCODS 5142WH.

Din pacate, acesta nu include sistem No Frost, insa, este un model economic. El face parte din clasa A+, ceea ce inseamna un consum redus pentru o multime de utilizatori interesati de a plati mai putin. Stiti foarte bien ca factura la energie electrica nu este deloc prietenoasa, insa cu cat alegeti mai multe dispozitive din clasa A+, cu atat va va fi mai bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul in cazul acestui model nu este unul mare, ci mai degraba unul potrivit. Este genul de produs pe care si-l pot permite mai multe persoane, in special cele care nu cauta un frigider sofisticat, ci mai degraba un produs rezistent in timp.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply