Oursson RF1005/RD

Cautati un frigider mic, care sa nu ocupe foarte mult in locul in care intentionati sa-l asezati? Atunci este clar ca aveti nevoie de un model precum frigiderul cu o usa Oursson RF1005/RD. Si iata de ce tocmai aceasta recomandare. (cea mai bune oferta AICI)

Oursson RF1005/RD

Despre Oursson RF1005/RD

Este genul de model care arata foarte bine, reusind sa se faca mereu evidentiat, datorita culorii sale rosu sangeriu. Acest lucru poate reprezenta pe de-o parte un avantaj, iar pe de alta parte un usor dezavantaj. Daca va doriti o incapere care sa iasa din tipare, este bine sa optati pentru acest model. Insa, daca vreti un frigider care sa o completeze discret, mai bine cautati altceva.

Oursson RF1005/RD
Frigider cu o usa Oursson RF1005/RD, 103 l, H 83.6, Clasa A , Rosu

In ceea ce priveste dimensiunile, acestea sunt modeste. Frigiderul se adreseaza persoanelor care locuiesc singure si care nu petrec foarte mult timp in bucatarie, celor care vor sa economiseasca spatiu, celor carora nu le place sa gateasca si celor care detin o pensiune, un magazin, un restaurant, un hotel si vor sa doteze o anumita incapere cu un astfel de frigider.

Despre Oursson RF1005/RD

Informatii tehnice despre micutul frigider cu o usa Oursson RF1005/RD

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

Desi este mic, frigiderul cu o usa Oursson RF1005/RD este destul de bine compartimentat. Acesta include rafturi rezistente din sticla, o cutie speciala pentru a depozita fructe si legume, spatiu special pentru oua, cateva suportoturi pentru sticle mai marisoare si o camera speciala, situata in partea de sus. Aceasta este cunoscuta drept camera zero si are rolul de a pastra prospetimea fructelor si legumelor si a le conserva in bune conditii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Ba mai mult, in cazul in care aveti de depozitat alimente ceva mai voluminoase, o puteti face fara probleme pentru ca rafturile sunt complet detasabile. Este nevoie doar de putina organizare pentru a optimza totul.

In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, aceasta este de tipul A+. Ea permite un consum mai redus. Insa, este adevarat si faptul ca exista frigidere care fac parte din clasa A++, ceea ce le face si mai economice. In ceea ce priveste capacitatea totala, un alt detaliu important privind frigiderul, aceasta este de 103 L.

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

Ba mai mult, desi este redus ca volum si dimensiuni, frigiderul cu o usa Oursson RF1005/RD vine cu o alta dotare superioara. El permite o dezghetare automata, ceea ce reprezinta un mare plus. Utilizatorul sau este astfel capabil sa economiseasca timp pretios. Avand in vedere faptul ca traim in vremurile in care toata lumea este mereu grabita, putem spune ca acest lucru reprezinta un mare plus.

Un alt atribut bun al acestui model este rezistenta. Avand rafturile confectionate din sticla, aceasta a fost proiectata sa fie rezistenta, astfel incat sa nu se deterioreze daca utilizatorul intentioneaza sa puna ceva mai greu pe un astfel de raft. De exemplul, o oala cu ciorba sau supa sau ceva asemanator.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului perceput, modelul nu este la fel de econom. Insa, economia se va cunoaste abia apoi, cand utilizatorul va plati mai putin la curent. In plus, pretul mai marisor este determinat si de designul cochet si compact.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply