Electrolux ERF4115DOW

Pastrearea in bune conditii a alimentelor nu este un moft, ci un aspect cat se poate de important, pentru absolut oricine. Traim in vremurile in care viata fara frigidere este aproape imposibil de imaginat, mai ales pentru cei care vor sa faca economii si sa plateasca putin. Astfel, va recomandam un model de frigider bun din punct de vedere al dotarilor. Este vorba, mai exact de frigiderul cu o usa cu o usa Electrolux ERF4115DOW. (vezi disponibilitatea)

Electrolux ERF4115DOW

Despre Electrolux ERF4115DOW

Faptul ca acest model detine o singura usa, poate fi vazut pe de-o parte ca un avantaj, iar pe de alta parta ca un deavantaj. Unii utilizator sustin faptul ca deschiderea frecventa a usii frigiderului poate duce la modificarea temperaturii din interiorul dispozitivului. Insa, acest lucru nu este neaparat o problema. Totul depinde de perspective.

Electrolux ERF4115DOW
Frigider cu o usa Electrolux ERF4115DOW, 387 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

Frigiderul cu o usa Electrolux ERF4115DOW inseamna un model destul de bun, datorita faptului ca face parte din clasa A+. Acestea inseamna un consum potrivit de energie, desi exista si modele care fac parte dintr-o clasa superioara din acest punct de vedere: A++. In orice caz, acest model consuma anual 148 kWh, ceea ce nu reprezinta foarte mult.

Despre Electrolux ERF4115DOW

Frigiderul cu o usa Electrolux ERF4115DOW – alte atribute

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Daca doar clasa de eficienta energetica ar fi singurul atribut al acestui frigider, acest lucru ar fi destul de trist. Insa, lucrurile nu stau astfel. Frigiderele Electrolux stau bine si la alte capitole si includ un spatiu compact pentru depozitarea unei varietati de alimente si vase cu mancare: de la sticle, pana la fructe si legume proaspete. Ba mai mult, exista inclusiv suport pentru oua, astfel incat acestea sa nu se sparga atunci cand este deschisa usa frigiderului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Materialul folosit pentru rafturi este sticla, iar aceasta este una dintre cele mai rezistente. In aceea ce priveste temeperatura din interior, aceasta poate fi reglata in functie de tipul de alimente care se depoziteaza in interior. In cazul modelului de frigider cu o usa Electrolux ERF4115DOW, totul este posibil datorita unui termostat reglabil.

Iluminarea acestui dispozitiv se realizeaza cu LED, ceea ce permite utilzatorului sa vada perfect in interior pentru a-si putea organiza perfect produsele. Panoul de comanda este unul mecanic, insa usor de folosit. Clasa climatica este de tipul SN-N-ST-T, fiind genul de produs care se inscrie in tipare atunci cand vine vorba de acest detaliu.

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Dimensiunile sunt bine stabilite, acestea fiind de 185 cm x 59,5 cm x 66,8 cm. Designul este simplu, alb si nu se remarca prea mult. Lungimea cablului de alimentare este buna, fiind de 2,45 m. Frigiderul prezentat cantareste 60,7 kg.

Nivelul de zogomot in cazul acestui frigider este bine stabilit. Mai precis, vorbim de doar 39 de db, ceea ce este putin comparativ cu modelele care depasesc lejer 45 de db. Pana la urma, frigiderul, alaturi de masina de spalat rufe, reprezinta unele dintre cele mai zgomotoase modele de electrocasnice.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, am putea spune ca acesta este marisor. Insa, nu trebuie uitat faptul ca produsele din gama Electrolux sunt rezistente si isi fac treaba bine. Ar fi fost bine ca acest sa includa si sistem modern de racire, de tipul NO FROST.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply