Liebherr Confort CTP2921

Liebherr� este o firma germana cu sediu in Austria, care fabrica o gama extrem de variata de produse, de la echipamente de constructii si forare la frigidere. Au si aparate frigorifice extrem de scumpe, dar si unele mai mult decat accesibile. Iar in cele ce urmeaza vom discuta despre unul care foarte bine adaptat pietii de la noi, adica are un pret avantajos.(cea mai bune oferta AICI)

Liebherr Confort CTP2921

Despre Liebherr Confort CTP2921

Liebherr Confort CTP2921 este un frigider cu doua usi, un model clasic in exterior, dar cu destul de multe tehnologii moderne si cu un volum bun. Este o solutie pentru cei care nu au o familie prea numeroasa si care nu tin sa aiba foarte multe produse in congelator (ca la orice frigider, nici la acesta congelatoru nu e cel mai mare).

Liebherr Confort CTP2921
Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTP2921, 272 l, SmartFrost, Clasa A++, H 157 cm, Alb

Asa cum spuneam, design-ul exterior nu impresioneaza. Vorbim despre un model alb, simplu, poate chiar un pic banal. Are doua usi fara manere (dar ambele sunt reversibile), nu prezinta niciun afisaj digital (iar panoul de control, pe care il gasesti in interior, este oricum unul manual) si ca inaltime abia trece de 150 cm. Dar cand vine vorba despre performante, recupereaza, iar acest aspect este mereu unul mai important.

Despre Liebherr Confort CTP2921

O compartimentare buna, cu spatiu pentru toate alimentele

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

Volumul total al acestui model este de 272 l, unul rezonabil si pe masura catorva combine frigorifice si ele ceva mai mici. Doar ca aici spatiul din congelator este unul mai redus, accentul fiind pus mai mult pe frigider. Chiar si asa, congelatorul tot are un raft din sticla, pe care incap vreo doua cutii de inghetata (deci si ceva carne si alte mancaruri care se preteaza la congelare).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Asadar, Liebherr Confort CTP2921 prezinta o parte de refrigerator mai mult decat incapatoare, cu trei rafturi elegante din sticla si cu un compartiment pentru legume si fructe. Pe usa mia regasim inca trei raftulete, pentru oua, sticle si alte produse mai mici ca dimensiuni.

Sistemul de racire este unul smart, iar dezghetarea partii de frigider se face automant. Pentru congelator va trebui sa umbli manual, dar asta nu va presupune prea mult efort, de doua ori pe an fiind de ajuns. Nivelul de zgomot este unul rezonabil, motorul fiind silentios (ca orice aparat modern care se respecta).

Citeste si despre Oursson RF1005/RD

In rest, frigiderul nu are alte sisteme speciale sau foarte spectaculoase. Liebherr Confort CTP2921 are insa o clasa energetica foarte buna, adica A++ (la un singur + distanta de cea mai buna). Asadar, consuma putin, in jur de 200 kw an, ceea ce la marimea sa, e foarte bine.

Desigur, toate acestea trebuie sa fie judecate si in functie de pret, dar Liebherr Confort CTP2921 are avantajul de a nu fi scump. Are materiale bune, deci nu e nici extrem de ieftin, dar atat ca raport calitate pret cat si ca nivel de cheltuieli in sine, se prezinta mai mult decat decent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca vrei un frigider bun, atunci Liebherr Confort CTP2921 poate sa fie o solutie. Firma parca nu prea are renume la noi, dar in strainatate sta mult mai bine. Si cum pretul e bun, calitatea germana poate fi foarte atractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply