Star-Light MBM-67APBL

Desi pentru unii poate sa para o fita, pentru altii un frigider te tip mini-bar are utilitate extrem de ridicata. Si aici nu discutam doar despre situatiile in care un astfel de model este impus de spatiul redus, si de cele in care ai nevoie de un aparat de racire in plus, dar nu cauti nimic foarte scump si nici foarte complex.(cea mai bune oferta AICI)

Star-Light MBM-67APBL

Despre Star-Light MBM-67APBL

Star-Light MBM-67APBL este un astfel de model si mai din toate punctele de vedere este unul foarte potrivit. In primul rand, pretul este atractiv, dar si in rest aparatul surprinde. De fapt, este unul dintre cele mai elegante frigidere minibar pe care le poti cumpara.

Star-Light MBM-67APBL
Frigider minibar Star-Light MBM-67APBL, Capacitate 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Negru

Daca alegi variata pe negru, camera ta va arata instant mai bine. Cum astfel de aparate sunt potrivite pentru camere de hotel sau de camin, dar si pentru acasa, cand vrei sa tii apa sau berea la rece, dar nu iti convine sa deschizi mereu combina, este clar ca design-ul este unul dintre elementele care conteaza. Iar din acest punct de vedere, Star-Light MBM-67APBL se prezinta bine.

Despre Star-Light MBM-67APBL

Consumul redus reprezinta un alt avantaj

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Minibarul are o inaltime de 63 cm si in general dimensiuni foarte acceptabile. In gasesti usor loc, chiar si in camere in care spatiul chiar reprezinta o problema. Deschiderea usii este una clasica si nu are balamale reversibile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In interior, lucrurile stau ok. Asadar, Star-Light MBM-67APBL are un volum de 67 l si doua rafturi de sarma. Este un model incapator, dar mai ales aerisit. Cum exista doar doua rafturi, poti fi sigura ca in el iti incap si cateva vase mai mari. Nu are compartiment separat pentru legume si fructe, dar nu e facut pentru asta. Pe usa are doua rafturi, dintre care unul este pentru sticle.

In ceea ce priveste functionarea, acesta e mai mult decat ok. Face partea din clasa energetica A+, consumand in jur de 100 kw pe an, potrivit pentru un aparat mic. Nici nu este foarte zgmotos, ceea ce il face o alegere buna pentru camerele de dormit.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Dupa cum probabil stiti, Star Light nu este o firma mare, ci una care se concentreaza mai mult pe produse foarte accesibile. Dar in acelasi timp, majoritatea modeleleor de la ei au parte de o calitate mai mult decat rezonabila. Asa ca nici acest frigider minibar nu ar trebui sa va surprinda, dar nici nu ar trebui sa dezamageasca. Si oricum, cine se asteapta de la lucruri senzationale de la un astfel de aparat?

Bineinteles, nu ar trebui sa uitam nici de pretul de achizitie. Modelul este unul ieftin, la pret intreg costand mai putin ca un telefon slabut. Daca il iei la reducere, atunci chiar s-ar putea sa ti se para a fi un chilipir.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In final, Star-Light MBM-67APBL este un frigider minibar care arata foarte bine in exterior si este compartimentat decent in interior. Nu este facut pentru a da pe cineva pe spate, dar in comparatie cu alte aparate de acest gen, chiar are toate avantajele pentru a ve putea convinge ca reprezinta o alegere excelenta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply