Gorenje ORB152BK

Un frigider este un aparat electrocasnic, ce trebuie sa aiba grija ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Acest lucru este importanta pentru sanatatea dumneavoastra, tocmai de aceea, trebuie sa va uitati bine la trasaturile sale, sa fie cat mai multe si cat mai bune. Un model ce garanteaza siguranta pastrarii alimentelor este frigiderul Gorenje ORB152BK.(vezi disponibilitatea)

Gorenje ORB152BK

Despre Gorenje ORB152BK

Unul dintre criteriile importante in functie de care se alege un frigider este culoarea acestuia. Despre acest model, trebuie precizat faptul ca este unul mai modern, fiind de culoare neagra. Asadar, nu va veti mai face griji referitoare la curatarea sa, in acelasi timp, fiind si usor de asortat.

Gorenje ORB152BK
Frigider Gorenje ORB152BK, 260 l, Clasa A++, H 154 cm, Negru

Dimensiunile frigiderului Gorenje vor face ca acesta sa se potriveasca in aproape orice locuinta. Astfel ca, inaltimea sa este de 154 cm. Latimea masoara 60 de cm, fiind buna. In schimb, adancimea acestui model este de 66.9 cm. Mai are si o greutate care cantareste 58 kg.

Despre Gorenje ORB152BK

Frigiderul Gorenje ORB152BK – cum se prezinta la partea tehnica

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Acest model se dezgheata destul de usor, avand un sistem automat. Frigiderul Gorenje ORB152BK are o usa si mai multe accesorii pe care le include. Acestea sunt suportul pentru oua, pentru sticle, dar si tava pentru gheata. Un material des folosit pentru rafturile unui frigider, care se regaseste si la acest model este sticla. Acesta se curata usor si este rezistenta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Despre partea referitoare la congelator trebuie spus ca are un sistem de dezghetare manual. Detine un singur compartiment, fiind suficient pentru a depozita alimentele. Ca orice frigider bun, si acesta are cateva functii demne de luat in considerare. Dintre acestea mentionam sistemul antibacterian, care protejeaza interiorul de aparitia bacteriilor.

Are si un sertar special denumit CrispZone cu functia HumidityControl pentru pastrarea legumelor si fructelor cat mai mult timp. Pentru a fi pastrate cat mai bine, acesta are o temperatura scazuta, dar si o optiune pentru umiditate.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Avand si functia DynamiCooling, putem spune ca aerul din interior va circula asa cum trebuie, astfel incat alimentele sa fie pastrate la rece indiferent unde sunt asezate. Aerul va circula, astfel incat sa ajunga in toate compartimentele. Cool’n’Fresh este o alta tehnologie pe care o are acest frigider.

Fresh Zone este sertarul care include cea mai scazuta temperatura din tot frigiderul. Acesta este potrivit pentru a aseza carnea, legumele, pestele sau branza. Acest sertar va pastra aroma si gustul alimentelor pe o perioada mai mulnga de timp. Este un frigider al carui nivel de zgomot este de 40 Db. Clasa A++ este cea care va asigura o scadere a consumului de curent electric, acesta fiind una dintre cele mai bune clase. Anual, frigiderul Gorenje ORB152BK va avea un consum de kWh. De asemenea, clasa climatica, respectiv locul unde veti putea aseza acest frigider este SN-ST-N-T.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Gorenje ORB152BK este un produs care ofera calitate, alimentele fiind pastrate intr-un mode cat mai sanatos. In ceea ce priveste pretul de achizitie, trebuie spus ca este unul usor ridicat, insa, avand in vedere faptul ca este o gama destul de noua ale carei caracteristici sunt demne de luat in calcu, acesta isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply