Star-Light MBM-67AP

Minibarurile de la Star Light sunt unele dintre cele mai avantajoase de pe piata. Poate ca firma nu este cea mai celebra, dar cand iti cumperi un astfel de frigider, e clar ca nici pretentiile nu ar trebui sa fie unele foarte mari. In plus, multe dintre produse pot fi chiar incantatoare din punct de vedere calitativ, mai ales la pretul la care se gasesc, si astfel recomandam modelul Star-Light MBM-67AP.(oferta de AZI aici)

Star-Light MBM-67AP

Despre Star-Light MBM-67AP

Star-Light MBM-67AP este un aparat destul de simplu, dar nu ai nevoie de mai mult atunci cand iti doresti un minibar. In primul rand, acestea sunt utile in camerele de hotel sau in birourile unde chiar nu este spatiu. Totusi, ele pot sa fie utilizate si acasa, daca vrei sa tii bauturi la rece si aparatul mai aproape de tine.

Star-Light MBM-67AP
Frigider minibar Star-Light MBM-67AP, Capacitate 67 l, Clasa A+, H 63 cm, Alb

Ca design, aparatul nu este unul urat, dar nici foarte special nu el. De fapt, acelasi model se poate gasi si pe negru, in timp ce acesta este alb si mai simplu. Dar si asa, unii oamenii prefera culoarea mai deschisa si uneori ea este mai potrivita in context. Deci si aceasta alegere poate sa fie la fel de buna. In rest, frigiderul are 63 cm si ocupa putin spatiu, fiind o solutie pentru orice tip de camera in care chiar exista probleme din acest punct de vedere.

Despre Star-Light MBM-67AP

Ideal pentru alimente, dar si pentru bauturi

Citeste si despre Bosch KDN46AI22

Desi nu ofera un spatiu chiar atat de mare, Star-Light MBM-67AP este totusi suficient pentru ca tu sa ai parte de tot ceea ce vrei. Are un volum de 67 l, iar acesta este impartit prin doua rafturi de sarma. Desi nu cred ca va fi cazul, in frigider poate sa incapa si o oala de mancare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De asemenea, pe usa exista si suport pentru sticle. Bineinteles, ele pot fi puse si pe rafturi. Pana la urma, depinde si de ce isi doreste clientul, dar e bine ca avem parte de un model atat de flexibil, desi el ramana pana la final unul mic si care nu ar trebui sa aiba destinatia de a inlocui un frigider adevarat.

Tot referitor la functionarea efectiva, Star-Light MBM-67AP are si un mic panou de control cu o rotita pentru a seta temperatura. Asadar, cam ceea ce ofera un frigider regasim si aici, cel putin din acest punct de vedere. Iar sistemul de racire este chiar unul eficient.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

In ceea ce priveste consumul, modelul acesta este exact asa cum probabil ca te si astepti sa fie. Cum volumul este mic si nu are nici congelator, era clar ca nu va consuma prea mult. Clasa de eficienta este si ea A+, deci se ajunge la 100 kw pe an.

Nu in ultimul rand, Star-Light MBM-67AP este un aparat ieftin. Cum si consumul este scazut (si oricum s-ar putea sa nu il tii pornit mereu), aspectul financiar reprezinta un avantaj care conteaza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asa ca Star-Light MBM-67AP este un frigider minibar recomandat. Nu te va da pe spate, dar astfel de modele nu sunt facute oricum pentru asa ceva. Si atat timp cat pretul este mic, iar utilitatea relativ ridicata, este clar ca o astfel de investitie poate sa fie una de bun augur.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply