Candy CRU 160E

Pentru famille care isi doresc sa aiba in locuinta lor un frigider modern in ceea ce priveste functiile, insa, sa aiba si un aspect clasic si sa fie usor de asezat, nu este imposibil de realizat acest lucru. Mai ales, in zioua de astazi, cand se produs din ce in ce mai multe astfel de frigidere. Astfel, o recomandare buna din acest punct de vedere este frigiderul incorporabil cu o usa Candy CRU 160E. (Doar acum la reducere)

Candy CRU 160E

Despre Candy CRU 160E

Inaltimea acestui exemplar este de 82 cm, fiind destul de potrivita. Cu o latime de 59 cm, acesta va trebui sa aiba asigurat un spatiu ceva mai lat. Acesta este un model cu o adancime de 54.3 cm. Dincolo de aceste dimensiuni, trebuie precizat si faptul ca are o greutate de 32 Kg, nefiind prea greu.

Candy CRU 160E
Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 160E, 133 l, Clasa A+, H 82 cm,Alb

Carcasa acestui frigider incorporabil este alba, insa, desi pare o culoare pretentioasa, aceasta nu este. Se curata destul de usor, daca va informati mai mult cu privire la detergentii existenti pe piata. Despre design-ul pe care il include trebuie spus faptul ca este unul clasic, fiind si practic in acelasi timp. Nu degeaba acesta este conceput conform principiului ,,traditia intalneste inovatia”.

Despre Candy CRU 160E

Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 160E – ce trebuie sa luam in calcul atunci cand achizitionam un astfel de model

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Tipul incastrarii acestuia este incorporabil, ceea ce inseamna ca il veti putea aseza in mobilierul din bucatarie, unde se va asimila destul de usor in acel decor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Este un model cu un sistem de racire static, acesta fiind des intalnit in cazul acestor tipuri de aparate electrocasnice. Frigiderul incorporabil cu o usa Candy CRU 160E are un panou de comanda de tip mecanic. Un aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand mergeti sa achzitionati un astfel de aparat electrocasnic este sitemul de dezghetare al frigiderului. Cel pe care il detine acest model este unul automat.

Acest frigider incorporabil cu o usa Candy este dotat cu un suport pentru oua, unde veti putea aseza oule, astfel incat acestea sa poata sta cat mai bine. Pe usa sa se regasesc 2 suporturi, care sunt transparente. Acestea sunt utile pentru a aseza alimente pe care vreti sa le aveti la indemana.

Citeste si despre Frigorifice de tip Side by Side

Tensiunea la alimentare pe care o are acest model este de 220, respectiv 240 V. Mai mult, o caracteristica ce trebuie mentionata este si faptul ca dispune si de un termostat reglabil. De asemenea, mai dispune si de autoventilare frontala.

Despre nivelul de zgomot pe care il emite acest frigider, trebuie spus ca este de 43 Db. Un detaliu destul de important despre acest aparat electrocasnic este clasa de eficienta energetica. Acest model dispune de o clasa de efiecienta energetica destul de buna, care garanteaza un consum destul de scazut de energie electrica, aceasta fiind Clasa A+. Mi mult, trebuie spus ca acestfrigider incorporabil cu o usa Candy CRU 160E detine si un consum anual scazut de energie, acesat fiind de 123 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul incorporabil cu o usa Candy CRU 160E va poate pastra alimentele in siguranta, avand in vedere care sunt dotarile unui astfel de dispozitiv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply