Arctic ANK366NF+

Se poate intampla ca unele electrocasnice sa fie alaturi de voi pentru foarte mult timp dar in acelasi timp ca in unele situatii sa dea rateuri exact cand va asteptati mai putin sau poate cand nu va asteptati. Cu siguranta motivele pentru care trebuie sa cautati noi electrocasnice pentru locuinta voastra sunt diverse si astfel veti putea sa ajungeti sa alegeti un model potrivit din punct de vedere estetic sau poate unul din punct de vedere functional. Se poate alege totusi si varianta in care sa aveti atat elemente de ordin estetic cat si unele de ordin functional iar pentru partea de frigorifice exista posibilitatea de a da peste un model precum Arctic ANK366NF+.(cea mai buna oferta AICI)

Arctic ANK366NF+

Despre Arctic ANK366NF+

Alegerea unei combine frigorifice poate fi necesara pentru a va oferii posibilitatea de a stoca unele produse proaspete dar in acelasi timp si de unele congelate insa pentru ambele categorii este importanta si partea de stabilire a conditiilor de pastrare.

Arctic ANK366NF+
Combina frigorifica Arctic ANK366NF+, NoFrost, 321 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb

In cazul in care va orientate catre alegerea unui model precum Arctic ANK366NF+ lucrurile pot fi importante si prin perspectiva pozitionarii chiar daca poate fi putin mai impunatoare decat alte combine frigorifice.

Despre Arctic ANK366NF+

Nou si benefic

Citeste si despre Heinner HF-215A+

Indiferent de bucatarie insa acest model poate sa aduca si un aer usor modern iar asta datorita unui afisaj LCD present pe usa frigiderului si chiar daca este vorba despre o culoare alba. Trebuie sa analizati si spatial necesar pentru partea de asezare si asta pentru ca veti avea dimensiunea acestui model fiind vorba despre una de 201 x 59.5 x 60 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Partea de asezare a acestei combine frigorifice poate fi importanta si prin analiza modului de deschidere a usilor acestui model intrucat spre deosebire de altele Arctic ANK366NF+ beneficiaza si de usi reversibile.

Cum am cam terminat cu partea de asezare mai trebuie sa vedem si partea de utilizare efectiva si asta pentru ca vorbim despre un model modern ce vine cu sistem de racire de tip No Frost pentru fiecare dintre cele doua compartimente.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Acest lucru va ofera posibilitatea de a afisa temperature dar si de a seta temperatura cu ajutorul panoul de control dar in acelasi timp va ofera si posibilitatea de a elimina straturile de gheata de pe alimente.

Cu siguranta cand discutam despre un frigorific trebuie sa discutam si despre cat de mult acesta poate stoca si asta pentru ca poate fi vorba despre utilitatea in cadrul unei familii mai numeroase sau mai restranse. Puteti prin intermediul Arctic ANK366NF+ sa aduceti in slujba voastra un frigider al carei capacitate este de 231l iar pentru partea de congelator veti avea o capacitate de stocare de pana la 90l.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Este importanta si partea de utilizare sau de exploatare a acestui volum iar asta prin intermediul a unui numar de 3 rafturi din frigider, a celor 4 suporturi de pe usa sau a compartimentului pentru fructe si legume. In privinta congelatorului veti avea un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 6 kg in 24h insa pentru intreaga functionare veti avea si o eficienta energetica specifica clasei A+ si functii precum cea ECO, Holiday, ECO Dual Balance sau Eco Breeze.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply