Heinner HF-215A+

Frigiderele sunt aparate fara de care ne descurcam foarte greu intr-o locuinta, de aceea, cu totii avem nevoie de un astfel de aparat. Pentru ca exista o varietate atat de mare disponibila pe piata, e greu sa alegi un model care sa se potriveasca nevoilor tale, dar, macar, exista sanse mari sa poti gasi un aparat care sa fie exact pe placul tau, ca acest frigider cu doua usi Heinner HF-215A+.(vezi disponibilitatea)

Heinner HF-215A+

Despre Heinner HF-215A+

Dimensiunile acestui aparat sunt de 144 x 55 x 55 de centimetri (I x L x A), fiind, astfel, usor de integrat intr-o bucatarie, deoarece nu este un produs foarte voluminos, care sa ocupe mult loc. Clasele climatice corespunzatoare sunt N si ST.

Heinner HF-215A+
Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+, 215 l, Clasa A+, H 144 cm, Alb

Agentul de racire este R600a. Nivelul de zgomot atins este de doar 43 de decibeli. Ca accesorii, acest frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ dispune de un suport pentru oua si o tava pentru gheata.

Despre Heinner HF-215A+

Specificatii importante

Citeste si despre Candy CCOLS 5144WH

Aparatul este de tip frigider cu doua usi. Volumul net total este mare, de 215 litri, cel brut fiind de 218 litri. Asadar, chiar daca dispozitivul nu ocupa mult loc in bucatarie este, totusi, unul foarte spatios in interior, oferindu-ti tot spatiul de care ai nevoie pentru a depozita in el produsele alimentare de care ai nevoie. Volumul net al frigiderului este de 170 de litri si volumul net al congelatorului este de 45 de litri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Modelul de frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ are un consum energetic scazut, de doar 222 de kWh intr-un singur an, ceea ce il incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, de aceea, e o idee buna sa investesti in el, pentru ca atunci cand iti alegi un astfel de produs, e normal sa vrei sa aiba un consum cat mai mic de energie posibil.

Partea de frigider include doua rafturi facute din sticla, ce se bucura de o rezistenta ridicata, precum si un compartiment pentru legume si fructe. Congelatorul este atractiv prin faptul ca are o capacitate de congelare destul de buna, de 2.5 kilograme in 24 de ore.

Citeste si despre Gorenje ORB152CH

Acest frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ este creat in stil standard si are culoarea alba. Deschiderea standard a usilor sale se face pe partea dreapta, dar, daca acest lucru nu se potriveste cu planul spatiului in care planuiesti sa asezi aparatul, atunci, poti sa schimbi acest sens, pentru ca usile sunt reversibile si le vei putea deschide pe partea stanga, de acum inainte. Manerul usilor este incorporat si termostatul este reglabil.

Designul de care dispune modelul de frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ este creat in mod special pentru a-ti permite sa-l speli cat mai usor. In plus, designul sau este ECO ergonomic. Garantia oferita de producator pentru produs este de 36 de luni, cu posibilitatea de a prelungi perioada respectiva.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Lucrul final, care te va convinge sa cumperi acest produs este faptul ca are un cost de achizitionare foarte mic, de aceea, acest frigider cu doua usi Heinner HF-215A+ este cel pe care trebuie sa te bazezi, daca vrei un produs bun si eficient in locuinta ta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply