Candy CCOLS 5144WH

Ati ajuns la un capitol greu in viata dumneavoastra, atunci cand trebuie sa achizitionati un frigider pentru bucatarie si nu stiti cum sa indepliniti aceasta necesitate cat mai repede? Nu trebuie decat sa va uitati cat mai atent la caracteristicile unui model, astfel incat sa puteti sa cumparati un frigider cat mai bun. Un astfel de model este si frigiderul cu o usa Candy CCOLS 5144WH. (vezi disponibilitatea)

Candy CCOLS 5144WH

Despre Candy CCOLS 5144WH

Inaltimea sa masoara 143 cm. De asemenea, prezinta o latime de 55 cm. Adancimea este ceva mai mare, fiind de 58 cm. Putem spune ca este un model usor comparativ cu alte modele, greutatea sa fiind de 38 Kg. Dispune si de usi reversibile, ceea ce inseamna ca puteti sa va asezati aparatul in directia in care va convine cel mai mult. Astfel, acestea pot fi mutate, fie in stangam fie in dreapta aparatului.

Candy CCOLS 5144WH
Frigider cu o usa Candy CCOLS 5144WH, 250 l, Clasa A++, H 143 cm, Alb

Este dotat cu o singur ausa, fiind practic si eficient. De asemenea, este un model alb, ceea ce nu inseamna neaparat ca este si greu de curatat. Dimpotriva. Veti avea la dipozitie o multime de detergenti care sa va faca munca mai usoara, si bucataria cu un aer nou.

Despre Candy CCOLS 5144WH

Frigiderul cu o usa Candy CCOLS 5144WH – cum sa va alegeti modelul potrivit din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

In primul rand, are un tip de incastrare standard. Acest frigider are optine de ajustare a rafturilor, astfel incat sa aveti la dispozitie mai mult spatiu in vederea asezarii alimentelor. Frigider cu o usa Candy CCOLS 5144WH are un sistem de racire de tip static. Are o capacitate de depozitare a alimentrlor destul de buna, aceasta fiind de 250 l. R600a este agentul de racire pe care il are acest exemplar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acesta face parte dintr-o gama ceva mai modern, astfel ca, include un sistem de dezghetare de tip automat. Mai mult, trebuie spus ca rafturile sale sunt unele rezistente, fiind realizate din sticla. In schimb, panoul sau de comanda al frigiderului cu o usa Candy CCOLS 5144WH este unul de tip mecanic.

Zgomotul acestui firigder are un nivel de 44 Db, acesta nefiind prea zgomotos. Clasa climatica in care se incadreaza acesta este de tip ST. Astfel ca, ST inseamna faptul ca include un climat de tip subtropical, fiind potrivit pentru folosirea la temperaturi ambientale intre +16°C si +38°C.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Inca mai stati pe ganduri daca sa cumparati acest model sau nu? In continuare, va oferim un alt motiv din care sa va dati seama ca acesta este unul, care isi merita locul in bucataria dumneavoastra.

Mai exact, este vorba despre clasa de eficienta energetica, cea de care partine modelul Candy CCOLS 5144WH fiind A++, una de inalta performanta. Utilizand un astfel de frigider, consumul la curentul electric va scadea. Prin urmare, consumul sau anuale de energie va fi de 103 kWh.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Frigiderul cu o usa Candy CCOLS 5144WH nu are un pret crescut, meritandu-si banii. De asmenea, se potriveste in orice locuinta, alimentele fiind pastrate la temperaturi cat mai bune. Reuseste sa imbine destul de bine utilul cu placutul, avand o capacitate destul de buna, un desgin modern si functii cat mai utile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply