Sharp SJXG690MBK

V-ati gandit cum ar fi daca ati avea in locuinta dumneavoastra un frigider negru? Poate pare ceva neobisnuit, dar nu este. Acesta va oferi un aspect, pe care un alt model, nu va reusi sa il aiba. Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG690MBK este unul din modelele cu o astfel de trasatura referitoare la design. (vezi disponibilitatea)

Sharp SJXG690MBK

Despre Sharp SJXG690MBK

Poate o sa para un model mai nonconformist, insa acesta este de culoare neagra, ceea ce inseamna ca va conferi un aspect aparte bucatariei dumneavoastra. Are 2 usi, una pentru congelator, iar cealalta pentru frigider. Inaltimea sa este de 186 cm, fiind ceva mai inalt. Ceva mai mare este si latimea, aceasta fiind de 82 cm. Este important de precizat si adancimea sa, aceasta fiind de 72 cm. Greutatea este ceva mai mare si ea, fiind de 88 kg.

Sharp SJXG690MBK
Frigider cu doua usi Sharp SJXG690MBK, 516 l, Clasa A++, Plasmacluster, Hybrid Cooling System, No Frost, J-Tech Inverter, LED, H 177 cm, Bej

Despre display-ul sau trebuie spus ca si el este unul modern, fiind de tip LCD. Este un dispozitiv modern, avand in vedere faptul ca detine un sistem de dezghetare automat. Suportul pentru oua si tava pentru gheata sunt accesoriile care nu lipsesc din dotarea acestuia.

Despre Sharp SJXG690MBK

Ce fel de sistem de racire are frigiderul cu doua usi Sharp SJXG690MBK si care sunt celelalte caracteristici tehnice ale sale?

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG690MBK are un agent de racire de tip R600a. Este un model care include un sistem de racire de tip No Frost, iar acest lucru inseamna numai avantaje pentru alimentele dumneavoastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Avand in vedere faptul ca are rafturile realizate din sticla, precum majoritatea modelelor, acesta este un aspect demn de luat in considerare. Nu putea sa ii lipseasca nici panoul de comanda de tip digital. Privitor la compartimentele sale, trebuie amintit faptul ca sunt in numar de 2.

Sistemul antibacterian si functia super racire sunt cele pe care le are acest model de frigider. De asemenea, functia de super congelare si functia de ionizare sunt caracteristicile care le are acest frigider Sharp, alimentele fiind congelate repede intr-un timp cat mai scurt. Functia vacanta este si ea utila.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Mai mult, prezinta si un sistem de reglare electronica a temperaturii si unul pentru avertizarea in cazul in care usa este deschisa. Demne de luat in calcul sunt tehnologiile Plasmacluster, J-Tech Inverter, dar si Hybrid Cooling System.

Nu are un nivel de zgomot emis ridicat, acesta fiind de 38 Db. Nu consuma mult curent electric, avan din vedere faptul ca lasa A++, aceasta fiind una dintre cele mai performante clase din punct de vedere al consumului de curent electric. Despre clasa climatica a acestuia trebuie spus ca este T, ceea ce inseamna ca poate fi asezat in locuri unde temperatura este destul de ridicata, mai exact intre +16°C și +43°C. Consumul anual de energie este de 320 kWh, acesta fiind scazut.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG690MBK este un exemplar ce merita sa il foloseasca o familie, care isi doreste mai multe de la un astfel de aparat electrocasnic. Pretul nu este unul prea mare, iar functiile sale il recomanda, asadar, nu va mai ganditi si mergeti sa faceti o astfel de investitie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply