Sharp SJXG640MBE

Atunci cand vreti sa cumparati un frigider, trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte, dintre care cele de mare importanta fiind si sistemul de racire si de pastrare a alimentelor. Daca vreti un astfel de model trebuie sa stiti ca se gasesc destul de multe modele pe piata. Unul dintre acestea este chiar frigiderul cu doua usi Sharp SJXG640MBE.(vezi disponibilitatea)

Sharp SJXG640MBE

Despre Sharp SJXG640MBE

Frigiderul Sharp are o culoare bej, acesta fiind o culoare placuta si usor de asortat in incaperea unde il veti aseza. Este de dimensiunea potrivita, nefiind nici prea mic, dar nici prea mare.

Sharp SJXG640MBE
Frigider cu doua usi Sharp SJXG640MBE, 516 l, Clasa A++, Plasmacluster, Hybrid Cooling System, No Frost, J-Tech Inverter, LED, H 177 cm, Bej

Acest frigider are un display de tip LCD, ceea ce inseamna ca va fi usor de vizualizat informatia pe care o va afisa. Are si 2 usi plus un sistem de racire modern de tip No Frost, acesta avand grija ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine, fara acumularea unor depuneri de gheata.

Despre Sharp SJXG640MBE

Merita Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG640MBE sa fie achzitionat atunci cand vine vorba de trasaturile tehnice?

Citeste si despre Liebherr Premium KBgw 3864

Asa cum are aproape orice frigider, si acest model include o tava pentru gheata, utila pentru pasatrarea acesteia pentru bauturi, dar si un suport pentru oua. Despre rafturile de care dispune acest frigider, trebuie spus ca sunt din sticla, un material bun din punct d evedere al rezistentei si a felului in care se curata. Mai mult, are si un panou de comanda destul de bun, acesta fiind de tip digital.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Sistemul de dezghetare al congelatorului sau este de tip automat, fiind destul de bun, pentru ca aparatul sa se dezghete intr-un timp util. Si frigiderul include tot un sistem de dezghetare automat. Tot despre congelator mai trebuie spus ca are 2 compartimente, asta daca aveti de congelat tipuri diferite de alimente pentru a le putea separa.

Frigiderul cu doua usi Sharp SJXG640MBE beneficiaza de functii utile, acestea cea de super-congelare, functia de super racire, dar si sitemul anti bacterian. Este dotat si cu functia de ionizare, dar si cu sistemul de avertizare pentru usa deschisa.

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Tehnologiile pe care se bazeaza acest frigider sunt Plasmacluster, J-Tech Inverter, Hybrid Cooling System. Tehnologia Sharp Plasmacluster este care care va curata interiorul frigiderului. Mai exact, va elimina bacteriile, dar si mucegaiul, astfel incat interiorul acestuia sa fie mai proaspat. De asemenea, sistemul de racire Hybrid este cel care protejeaza alimentele de uscare si supraincarcare. Acesta asigura distributia omogena a temperaturii in compartimentul frigiderului. Ca rezultat, alimentele pot fi pastrate mai mult, prospetimea lor fiind aceeasi si dupa mai mult timp.

Trebuie mentionat faptul ca are si un compresor a carui viteza de rotatie se realizeaza in functie de cateva conditii. Aceste conditii sunt cele din interiorul si din exteriorul frigiderului. Acest model este unul silentios. De asemenea, ofera si avantajul unor economii din punct de vedere al consumului de curent electric. Mai exact, avand in vedere faptul ca include si tehnologia J-Tech Inverter, dispozitivul va consuma cu 20% mai putina energie decat alte modele. Despre nivelul sau de zgomot trebuie specifiact ca este de 38dB (A), astfel incat putem spune ca este unul destul de solentios.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul frigiderului cu doua usi Sharp SJXG640MBE nu este unul prea ridicat, avand in vedere ce fel de caracteristici are. Este un model silentios, practic si modern, ceea ce inseamna ca merita sa il cumparati.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply