Samsung RT50K6335SL/EO

Modernitatea este cu siguranta ceva ce fiecare isi doreste in locuinta lui si asta mai ales daca are legatura si cu partea de asigurare a unei vieti mai bune sau a unui nivel sporit de confort insa tine si cu ce electronice sau electrocasnice veti alege.(vezi reducerile de AZI)

Samsung RT50K6335SL/EO

Despre Samsung RT50K6335SL/EO

Prezenta unui model de frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO va aduce cu siguranta un aer modern oriunde ar fi asezat si asta pentru ca beneficiaza de un design din aceast gama si de finisaje speciale.

Samsung RT50K6335SL/EO
Frigider cu doua usi Samsung RT50K6335SL/EO, 500 l, Clasa A++, No Frost, Compresor Digital Inverter, Twin Cooling Plus, Smart Conversion, Afisaj extern, H 178.5 cm, Inox

Nu trebuie sa vedem doar influenta estetica pe care un astfel de model Samsung RT50K6335SL/EO o poate avea asupra locuintei ci poate fi vorba si despre abordarea unui stil de viata si a unui stil alimentar mai sanatos.

Despre Samsung RT50K6335SL/EO

Modern si eficient

Citeste si despre Candy CCODS 5142WH

Posibilitatile sunt multiple in ceea ce tine de acest model Samsung RT50K6335SL/EO sau mai bine spus motivele pentru care merita sa fie ales sunt multiple si putem sa incepem cu tehnologia No Frost. Prezenta unui astfel de sistem de racire va ajuta sa aveti un control exact asupra functionarii dar si asupra stabilirii conditiilor dorite de temperatura si umezeala.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Sistemul de racire mai aduce si ceea ce inseamna eliminarea straturilor de gheata de pe alimente si asta indiferent de ce compartiment ar fi vorba. Posibilitatea de a seta temperatura in unul dintre compartimente insa tine de panoul de control electronic si de afisajul LCD prezent pe usa congelatorului modelului Samsung RT50K6335SL/EO.

Vazand cam pe ce se bazeaza functionarea Samsung RT50K6335SL/EO putem sa vedem si ceea ce inseamna posibilitatea de a pastra cam tot ce doriti. Avand un volum net total de 500l cu siguranta veti scapa de foarte multe drumuri pentru aprovizionarea bucatariei. Modul in care se imparte insa acest volum tine de frigiderul cu un volum net de 375l si congelatorul al carui volum net este de 125l.

Citeste si despre Arctic ANK275+

Daca vom lua sa analizam fiecare compartiment in parte vom avea pentru congelator doua compartimente si doua suporturi pe usa dar si o capacitate de congelare de pana la 6kg in 24h. Pentru compartimentul frigiderului veti putea sa va ajutati de unul dintre cele 4 rafturi din sticla, de unul dintre cele doua rafturi de pe usa sau poate ce foarte incapatorul compartiment pentru fructe si legume.

Elemente care mai trebuie analizate sau elemente ce pot constituii avantaje pentru Samsung RT50K6335SL/EO se leaga de prezenta unui nivel de zgomot redus de doar 40dB. Tot la categoria de beneficii vom avea si partea de consum de energie electrica iar un consum mediu anual de 290 kWh si o pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++ este ceea ce va poate ajuta sa scapati de grija facturii. Pentru partea in care lipsiti mai mult timp de acasa sau poate se intampla sa intampinati unele pene de curent ceea ce veti putea vedea ca un avantaj este autonomia de pana la 15h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu toate aceste elemente se poate spune ca un frigorific modern este elementul cel mai important cand vine vorba despre un stil de alimentatie sanatos si astfel o viata mai sanatoasa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply