LG GTB583SHHZD

Cand vine vorba despre investitii in locuinta cu siguranta trebuie sa fiti destul de selectivi cu ceea ce inseamna noi modele de electrocasnice aduse in slujba voastra iar LG GTB583SHHZD poate fi un model avantajos pentru voi si pentru bucataria voastra.(vezi reducerile de AZI)

LG GTB583SHHZD

Despre LG GTB583SHHZD

Alegerea unui frigider cu doua usi poate fi preponderenta pentru cei care considera o combina frigorifica sau un model side by side prea mari insa si un model precum LG GTB583SHHZD poate asigura un spatiu de stocare suficient pentru orice familie.

LG GTB583SHHZD
Frigider cu 2 usi LG GTB583SHHZD, 410 l, Clasa A++, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, H 168 cm, Alb

Ceea ce ofera insa acest model depaseste partea de stocare si poate fi vorba despre toate caracteristicile constructive si functionale pe care le detine si pe care le pune la dispozitia oricui in schimbul unui pret de achizitie justificabil.

Despre LG GTB583SHHZD

Peste asteptari

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Pentru inceput putem sa ne legam de ceea ce este vizibil la exterior si veti avea un frigider cu doua usi LG GTB583SHHZD de culoare alba dar mai ales care are un panou de afisaj LCD si un panou de comanda digital. Aceste elemente prezente pe usa congelatorului vor asigura un control complet si asigurarea unui conditii ideale in ceea ce priveste stocarea de alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Trebuie vazuta si partea legata de ceea ce necesita pentru a aduce caracteristicile sale in slujba voastra si putem incepe cu instalarea sa si veti avea nevoie de un spatiu minim de 168 cm in inaltime, de 70 cm pentru latime si de 73 cm in adancime. Un alt element care il necesita este partea de legare la o sursa de curent insa pentru asta veti putea sa va bucurati si de un consum mediu anual de 279 kWh si astfel de pozitionarea LG GTB583SHHZD in clasa de eficienta energetica A++.

Utilizarea LG GTB583SHHZD presupune dupa ceea ce necesita partea de ceea ce ofera si asta prin faptul ca veti avea un volum net total de 410l. Acest volum se va impartii pentru un frigider de 293l si un congelator al carui volum este de 117l iar pentru a avea mereu conditiile ideale in cele doua compartimente veti putea multumii tehnologiei No Frost.

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

O astfel de tehnologie moderna se poate legat atat de partea de consum de energie, de panoul de control digital dar si de prezenta unor functii precum Controlul umiditatii, MultiAir Flow sau setarea temperaturii exacte. Fiind vorba si despre elementele moderne aduse de LG GTB583SHHZD veti avea si o tehnologie WiFi ce prin intermediul Smart Diagnosis va permite sa aflati daca acesta nu functioneaza corespunzator.

Cu siguranta putem sa ne legam si de elementele interioare vizibile ale acestu model si mai exact suporturile de pe usa frigiderului, rafturile din sticla securizata din interior, suportul pentru sticle, Fresh Zone sau compartimentul pentru fructe si legume. Pentru partea de intretinere veti putea sa va ajutati de ceea ce inseamna sisteme de dezghetare automata iar familiile cu copii se pot bucura si de o protectie pentru acestia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Aducerea de noi elemente moderne si eficiente in orice locuinta este de dorit iar asta pentru a putea spune ca aveti maximum de confort si de eficienta si asta poate face si acest frigider pentru voi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply