Arctic AD54240S+

O alegere in ceea ce tine de echiparea bucatariei este importanta indiferent daca este vorba partea de electrocasnice necesare pentru gatit sau poate de electrocasnicele necesare pentru a sigurarea conditiilor ideale de pastrare.(vezi oferta de AZI)

Arctic AD54240S+

Despre Arctic AD54240S+

Spus in alt mod alegerea unui frigorific va poate duce inspre un model Arctic AD54240S+ iar asta pentru ca este vorba despre a utiliza un model nou, un model in garantie dar si de incredere. Tot despre alegerea acestui model ne putem lega si daca vreti sa optati pentru un frigorific cu un pret de achizitie avantajos sau care asigura un raport pret/ calitate foarte avantajos.

Arctic AD54240S+
Frigider cu doua usi Arctic AD54240S+, 223 l, Clasa A+, H 145.8, Silver

Nu veti putea sa discutati despre aducerea unui electrocasnic si sa nu abordam influenta pe care acesta o poate avea asupra designului si veti putea sa va bucurati pentru Arctic AD54240S+ de un design elegant. Prezenta inoxului si a nuantei de argintiu sunt doar doua dintre elementele unui design usor elegant si modern la care mai adaugam si finisajele reusite.

Despre Arctic AD54240S+

Un frigorific fiabil

Citeste si despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Pentru ca raportul pret/ calitate al Arctic AD54240S+ sa fie benefic pentru voi trebuie vazut si ceea ce ofera dar si ceea ce necesita iar dupa pretul de achizitie acesta necesita si un spatiu pentru instalare. Dimensiunea spatiului trebuie sa fie de minim 145.8 cm in inaltime, de 54 cm in adancime iar pentru latime de minim 60 cm insa mai puneti si partea de deschidere a usii standard spre dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De la gabarit trecem la partea de ceea ce ofera dimensiunea si mai exact la partea de stocare a alimentelor si asta pentru ca veti avea un volum net de 223l iar acesta se va impartii intre cele doua compartimente. Veti avea pentru partea de congelator un volum net de 46l iar pentru frigiderul modelului Arctic AD54240S+ veti putea utiliza un volum net de 177l.

Fiecare dintre compartimente se poate analiza si din perspectiva utilizarii volumului de care dispune iar pentru congelator astea inseamna unul dintre cele doua compartimente. Pentru frigider veti avea posibilitatea de a utiliza unui dintre cele 3 rafturi de pe usa sau poate unul dintre cele 3 rafturi din sticla foarte rezistenta ce pot fi asezate functie de nevoi sau de necesitati.

Citeste si despre Gorenje RF4141ANW

Tot ca si element important pentru partea de utilizare a spatiului interior veti mai avea pentru frigiderul Arctic AD54240S+ si un compartiment pentru fructe si legume sau ciuperci dar si partea de suport pentru oua in timp ce pentru intretinere veti avea sistemul de dezghetare automata.

Elementele privind utilizarea Arctic AD54240S+ sunt cu siguranta multiple si mai poate fi vorba despre faptul ca aceasta nu va afecta nici linistea locuintei pentru ca nivelul de zgomot maxim este de doar 40dB. Tot ca si beneficii in utilizare veti avea sistemul antibacterian iar daca va faceti griji despre partea de consum de energie veti avea o clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Motivele pentru care se poate opta pentru un nou frigider sunt multiple insa cu siguranta modelul ales trebuie sa fie unul care sa ofere incredere in utilizare si garantie iar modelul acesta poate face acest lucru si prin autonomia de pana la 16h fara curent.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply