Arctic AD6310MT++

Cand vine vorba despre utilarea unei locuinte poate conta daca aceasta este una inchiriata, daca este vorba despre o locuinta de la tara sau poate chiar de cat de mult se gateste in aceasta iar o varianta optima poate fi si Arctic AD6310MT++.(vezi oferta de AZI)

Arctic AD6310MT++

Despre Arctic AD6310MT++

Un frigider cu doua usi precum este acest model Arctic AD6310MT++ este un plus pentru numeroase locuinte sau poate fi vorba despre punerea la locul de munca intrucat este un model destul de incapator.

Arctic AD6310MT++
Frigider cu doua usi Arctic AD6310MT++, 306 l, Clasa A++, H 175.4 cm, Argintiu

Faptul ca poate stoca numeroase alimente nu este singurul atu pe care il detine intrucat poate fi vorba si despre posibilitata ca acesta sa asigure un design placut datorita nuantei de argintiu iar cei care s-au saturat de albul electrocasnicelor acest element ajuta enorm.

Despre Arctic AD6310MT++

O investitie echilibrata

Citeste si despre Candy CRU 160E

Pentru multi principalul element de selectie a unui electrocasnic fie el Arctic AD6310MT++ sau alt produs este raportul pret/ calitate insa pentru acest frigider este vorba despre un raport avantajos. Pretul accesibil vine si cu un volum potrivit pentru numeroase bucatarii sau utilizatori si mai exact unul de 306l si care se imparte la frigiderul de 237l si congelatorul de 69l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Utilizarea volumului este data si de valoarea sa si de elementele interne ale Arctic AD6310MT++ si veti putea aseza cum doriti unul dintre cele 4 rafturi din sticla din frigider. Pe usa sa veti mai avea 4 rafturi dar in acelasi timp puteti sa folositi si compartimentul incapator pentru fructe si legume sau poate suportul pentru oua.

Daca alegeti sau aveti nevoie de partea de congelator acesta este organizat in doua compartimente cu o tava pentru gheata dar si cu o capacitate de congelare de 3.5kg in 24h. Nu trebuie pierdut din vedere nici faptul ca fiecare dintre cele doua compartimente ale Arctic AD6310MT++ trebuie intretinute la un moment dat si veti avea un sistem de dezghetare automata pentru frigider si unul manual pentru congelator.

Citeste si despre Arctic AD54240S+

Tot ca si element legat de cele doua compartimente sau de volum mai avem si dimensiunea Arctic AD6310MT++ ce va dicta locul pe care il va ocupa. Este vorba despre faptul ca acesta masoara 175.4 cm in inaltime, 59.5 cm in latime dar si 60 cm in adancime insa un mare plus prin comparatie cu alte modele este dat de sistemul de usi reversibile.

In urma utilizarii unui astfel de frigider este vorba cu siguranta de plusul de a avea conditii optime de pastrare dar poate fi nevoie sau poate implica si unele costuri. Principalul cost in cazul acestui model este dat de nivelul de consum de energie de 208 kWh mediu anual ce duce la pozitionarea sa in clasa de eficienta energetica A++. Nici partea de liniste a locuintei nu veti avea foarte multe probleme pentru ca zgomotul maxim pe care il poate produce este unul de 39dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Orice electrocasnic este important indiferent de stilul alimentar pe care il aveti sau indiferent de ceea ce preferati sa gatiti iar pentru frigider acest lucru presupune si partea de stocare dar si posibilitatea de asigurare a conditiilor ideale de pastrare ca si umiditate si temperatura si acest model poate face asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply