Candy CFO 050

Exista multe modalitati prin care puteti face ca nivelul de confort sa fie unul optim si asta indiferent daca este vorba despre locul de munca, despre casa de vacanta sau poate despre plecatul in concediu.(vezi oferta de AZI)

Candy CFO 050

Despre Candy CFO 050

Cum de toate situatiile se leaga si ceea ce inseamna mancare un frigorific este sau poate fi elementul cel mai important iar Candy CFO 050 poate sa fie vazut ca si un astfel de element pentru oricine. Faptul ca este vorba despre un mini frigider nu il face sa fie mai putin important insa din denumire va puteti da seama ca este vorba despre un model cu un gabarit mai redus.

Candy CFO 050
Mini frigider Candy CFO 050 E, 43 l, Clasa A+, Alb

Partea exacta ce tine de gabarit este insa legata de dimensiunea pe care Candy CFO 050 o are si veti avea pentru inaltimea sa 51.5 cm, pentru adancime o valoare de 47 cm iar pentru latime o valoare de 45 cm. La un moment dat o sa fie nevoie si de transportul acestui model iar greutatea de doar 17kg il face sa poate fi dus oriunde si oricand.

Despre Candy CFO 050

Exista solutii

Citeste si despre Liebherr Confort CT 3306

Gabaritul relativ redus si caracteristicile pe care le prezinta fac din acest model Candy CFO 050 varianta cea mai buna pentru a avea mereu la birou sau la munca o bautura rece sau macarea in siguranta. Tot despre gabaritul sau ne putem lega si daca aveti nevoie de o astfel de investitie pentru camerele de hotel sau de pensiune insa la partea de asezare veti mai avea un avantaj.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Pe langa ca poate fi asezat oriunde chiar si intr-o rulota veti putea sa va ajutati si de faptul ca usa este una reversibila si asta daca modul de deschidere standard spre dreapta nu este unul benefic pentru voi. Nu plecam insa de la aspectul constructiv pana nu vedem si ceea ce inseamna capacitatea de stocare a Candy CFO 050.

Veti putea sa pastrati in interior indiferent de utilizare pana la un volum de 43l insa chiar daca este mic Candy CFO 050 va ofera atat un frigider de 38l dar si un congelator de 5l. Veti avea posibilitatea de a pastra o bautura rece dar si de a face cuburi de gheata de exemplu sau de a pastra inghetata. Detaliile care pot face diferenta insa sunt legate de elementele interioare si veti avea pentru congelator un singur compartiment si un sistem de dezghetare manuala.

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Ceea ce puteti utiliza in frigiderul acestui model Candy CFO 050 sunt doua rafturi de pe usa unde puteti aseza chiar si sticle mai inalte dar si un raft metalic pentru a il aseza cum doriti. Fiind un model redus cu siguranta este si prietenos prin prisma consumului de energie pe care il are iar valoarea exacta este de 107kWh/ an specifica clasei A+.

Intrucat am precizat posibilitatea ca acest model sa fie asezat si intr-un birou cu siguranta aveti nevoie si de liniste iar nivelul maxim de zgomot este unul de 41dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Utilizarile pe care un mini frigider le poate avea sunt multiple insa la fel de multe sunt si avantajele pe care un astfel de model le poate aduce pentru voi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply