Gorenje ORB152CO

Exista situatii in care trebuie sa alegeti intre partea de eficienta a unei locuinte si partea de aspect dar exista si cazuri in care aceste doua caracteristici pot fi obtinute in acelasi timp iar Gorenje ORB152CO este un exemplu in aceasta directie. (vezi oferta de AZI)

Gorenje ORB152CO

Despre Gorenje ORB152CO

Un frigorific este de dorit in orice locuinta iar daca nu vreti unul clasic sau banal sau daca aspectul pe care il aveti in minte presupune un aer aparte Gorenje ORB152CO vine cu o nuanta cappuccino dar in acelasi timp si cu un design vintage.

Gorenje ORB152CO
Frigider Gorenje ORB152CO, 260 l, Clasa A++, H 154 cm, Cappuccino

Finisajele pe care acest frigider le are pot sa va duca cu gandul la unele modele foarte vechi si asta si datorita manerului sau a muchiilor rotunjite insa dupa ce analizati mai atent veti observa ca este vorba totusi despre un model modern.

Despre Gorenje ORB152CO

Potrivit unde doriti

Citeste si despre Heinner HF-215A+

Datorita nuantei si finisajului putem deduce cu siguranta ca este vorba despre un model aparte dar dupa o analiza putin mai atenta a Gorenje ORB152CO putem spune ca este vorba despre un model foarte eficient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Fiind recomandat pentru o utilizare in cadrul bucatariei poate fi insa vorba si despre pozitionarea Gorenje ORB152CO in cadrul unui birou sau sediu de firma. Faptul ca este un frigider standard cu o usa nu inseamna ca nu poate oferii beneficii multiple si putem incepe cu faptul ca veti avea atat un frigider cat si un congelator.

Spatiul compartimentelor detinute de Gorenje ORB152CO este de 229l pentru frigider iar pentru congelator 25l insa veti putea cu siguranta sa aveti cam tot ce este necesar. Veti putea sa aveti produse proaspete asezate in frigider si dar si gheata sau desert in congelator pentru racorire. Tot ca si plusuri pentru utilizarea frigiderului veti mai avea cele 4 rafturi din sticla foarte rezistenta dar si suporturile de pe usa sa insa mai aveti si elemente precum tava pentru gheata sau suportul pentru oua.

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Cum legumele sau fructele proaspete sunt de dorit in cazul oricarei persoane si compartimentul pe care Gorenje ORB152CO il are in acest sens este unul destul de generos. Cei care au nevoie sau vor sa savureze unele bauturi reci acest model dispune si de un suport pentru sticle ce impreuna cu tava de gheata si capacitatea de congelare de 2kg in 24h permite savurarea unei bauturi reci oricand.

Siguranta alimentatiei si a alimentelor din interior este legata de prezenta unui sistem antibacterian dar si de prezenta unor tehnologii precum Cool’n’Fresh, DynamiCooling, CrispZone sau Fresh Zone. Daca se intampla sa lipsisti mai mult timp de acasa sau sa aveti probleme cu pene de curent veti putea sa va ajutati de autonomia de pana la 17ore fara curent insa pentru cazul in care grija se leaga de cat de mult consuma clasa de eficienta energetica este una A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca pentru unele cazuri trebuie ca un utilizator sa aleaga intre partea de aspect si cea de functionare sau utilitate a unui electrocasnic alegerea unui model de frigider precum acesta demonstreaza faptul ca exista posibilitatea de a obtine orice aspect pentru bucatarie si fara a face compromisuri.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply