Zanussi ZRA22800WA

In fiecare bucatarie si in fiecare locuinta pot exista unele elemente mai importante decat altele iar aceasta categorie este cu siguranta materializata si prin ceea ce inseamna un produs frigorific iar un model precum Zanussi ZRA22800WA poate sa fie cel mai important.(cea mai buna oferta AICI)

Zanussi ZRA22800WA

Despre Zanussi ZRA22800WA

Despre prezenta unui astfel de frigider poate fi cu siguranta vorba si daca este sa ii analizam caracteristicile pe care le prezinta si asta pentru ca se poate plia foarte usor chiar si pentru unele locuinte mai reduse sau unde nu se sta in mod permanent. Ceea ce recomanda acest lucru este gabaritul pe care il are si care se leaga de cat spatiu ofera pentru depozitarea alimentelor importante pentru voi.

Zanussi ZRA22800WA
Frigider Zanussi ZRA22800WA, 232 l, Clasa A+, H 125 cm, Alb

Veti avea totusi nevoie de a aloca un anumit spatiu pentru instalarea Zanussi ZRA22800WA iar acest spatiu trebuie sa fie unul cu o dimensiune de 125cm in inaltime, 55 cm in latime iar pentru adancime de 61.2 cm.

Despre Zanussi ZRA22800WA

Frigorific foarte bun

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Exista elemente ce pot fi vazute de unele persoane ca un usor inconvenient iar asta prin prisma faptului ca Zanussi ZRA22800WA detine o culoare alba insa asta nu este cu siguranta un lucru prioritar pentru alegerea sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Ceea ce poate fi prioritar in alegerea frigiderului cu o usa este insa gabaritul sau spatiul mediului interior si asta pentru ca veti avea un volum destul de incapator si in acelasi timp un volum unde veti avea frigider dar si congelator. Pentru partea de congelator a Zanussi ZRA22800WA lucrurile stau simplu pentru ca este unul redus cat sa puteti face unele cuburi de gheata sau poate sa pastrati unele deserturi.

Daca analizam frigiderul prin prisma spatiului pe care il ofera si prin prisma modului de utilizare al acestui spatiu veti avea cele 3 rafturi din sticla foarte rezistenta si care pot sustine si unele recipiente mai grele. Nu trebuie sa pierdem ca si elemente importante partea de suporti de pe usa care sunt in numar de 4 si pe care puteti aseza si unele sticle mai inalte cum ar fi cele de apa, suc sau vin.

Citeste si despre Arctic ANK275+

Pe aceste rafturi se pot aseza fara probleme si unele oua cu suportul pe care il ofera dar si alte recipiente de dimensiuni diferite insa mai avem si o parte de compartiment pentru fructe si legume proaspete. La partea de interior a Zanussi ZRA22800WA veti mai avea si alte elemente vizibile sau importante si asta pentru ca veti avea panoul de control al functionarii si care detine un buton rotativ ce permite sa stabiliti treapta de functionare sau nivelul de racire.

Exista cu siguranta momente in care frigiderul este vizitat si in timpul noptii iar ceea ce va ofera Zanussi ZRA22800WA in aceasta directie este un sistem de iluminare de tip LED insa pentru partea de liniste nocturna veti avea si zgomotul redus de 40dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un frigider este de dorit in orice locuinta si va poate oferii posibilitatea de a pastra mereu in siguranta alimentele sau produsele alimentare dar in ceea ce tine de Zanussi ZRA22800WA veti avea si eficienta pastrarii dar si eficienta unui consum energetic specific clasei A+ iar asta il poate face de apreciat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply