Star-Light FTTM-113APPSS

Frigiderele de la Star Light sunt, de cele mai multe ori, mai mici si mai ieftine. Asa ca ele reprezinta solutii in principal pentru cei care nu si-ar permite investitii majore in aparate frigorifice sau pentru cei care deja au un model mai modern, dar care simt nevoie de mai mult spatiu, fara cheltuieli inutile. Si aici intra in scena Star-Light FTTM-113APPSS, un model cu o singura usa, care nu ocupa mult spatiu si care te poate ajuta intr-un mod foarte serios.(cea mai buna oferta AICI)

Star-Light FTTM-113APPSS

Despre Star-Light FTTM-113APPSS

Aparatul nu este unul singular, pe piata mai existand un model aproape identic. Dincolo de niste preferinte personale, cele doua ofera acelasi lucru. Sunt potrivite pentru o camera de camin sau pentru un birou, dar isi gasesc locul si in casa unei persoane care mananca mai mult in oras si care nu tine prea multe alimente in frigider.

Star-Light FTTM-113APPSS
Frigider cu o usa Star-Light FTTM-113APPSS, Capacitate 113 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Gri/Inox

Star-Light FTTM-113APPSS este un model gri/argintiu, dar e departe de a fi spectaculos (asa cum sunt unele frigidere si combine cu exterior la culoarea inox-ului). Simplu, mic de inaltime (85 cm), dar si cu avantajul de a-si gasi loc in orice camera, acesta nu dezamageste, dar nici nu incanta. Dar este si ieftin, deci are toate sansele sa fie atragator pentru publicul potrivit.

Despre Star-Light FTTM-113APPSS

Un volum decent pentru dimensiunile si pentru pretul sau

Citeste si despre Indesit TAA5

Nu prea poti sa ai asteptari la un volum mare de la un frigider mic. Iar Star-Light FTTM-113APPSS este un model de dimensiuni reduse. Cu toate acestea, el are si un volum decent data fiind situatia, de 113 l. Daca aruncam o privire la unele aparate mai vechi, vom vedea ca lucrurile stateau cam la fel si atunci.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In primul rand, conteaza partea de frigider, ea fiind cea care ocupa cel mai mult. Daca vrei sa profiti, chiar ai de ce, spatiul fiind chiar incapator. Are si un raft, iar pe usa gasesti tot suportul de care e nevoie, pentru sticle sau oua.

Congelatorul este insa mult mai mic, Star-Light FTTM-113APPSS nefiind un aparat facut pentru congelare. Da, poti sa pui acolo vreo cateva pachete de mancare, dar spatiul se umple destul de rapid. Era de asteptat si nici nu cred ca ar fi trebuit ca firma sa foloseasca un congelator mai mare, pentru ca asa ar fi crescut si pretul.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Iarasi, ca la orice frigider de genul acestuia, congelatorul are dezghetare manuala, in timp ce la frigider aceasta este automanta. Controlul este destul de simplu, cu un singur buton mecanic pentru a seta treapta de temperatura, iar in rest nu regasim functii suplimentare.

Bineinteles, Star-Light FTTM-113APPSS nici nu consuma mult. Nu avea cum, cu un congelator mic si cu un volum la jumatate fara de o combina serioasa. Ajunge la un pic peste 100 kw pe an, deci nu reprezinta o sursa asa mare de cheltuiala in plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca vrei un frigider mai mic, pentru care sa il poti folosi asa cum iti dicteaza nevoia, Star-Light FTTM-113APPSS este un aparat numai bun pentru tine. Pretul este, de asemena, foarte avantajos. Poate ca nu va functiona la cele mai mari standarde, dar e decent si de incredere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply