Indesit TAA5

Decizia de a cumpara un frigider ii priveste pe toti membrii familiei, avand in vedere faptul ca toti au alimente de depozitat in interiorul acestuia. Insa, fiecare poate veni cu tot felul de cerinte cum ar fi: bunicele sunt preocupate de depozitarea fructelor si legumelor si isi doresc pentru acestea compartimente speciale, mamele sunt interesate de igiena si cauta un model care sa fie usor de curatat, tatii isi doresc un frigider rezistent care sa-si dovedeasca valoarea in timp, copiii vor un dispozitiv cu multe rafturi pe care sa le incapa toate dulciurile preferate, iar bunicii sunt preocupatii de cat de mult spatiu va ocupa un astfel de dispozitv in incapare. Iar daca va intrebati daca exista un model care sa satisfata toate aceste cerinte, va spunem ca da. Alegerea ideala in acest sens este frigiderul Indesit TAA5. (vezi disponibilitatea)

Indesit TAA5

Despre Indesit TAA5

Functia antibateriana este unul dintre punctele forte ale acestui frigider marca Indesit. Ea previde asezarea bacteriilor pe alimente, asigurand astfel un stil de viata mai sanatos. Expertii au demonstrat faptul ca frigiderul este unul dintre cele mai murdare lucruri dintr-o locuinta, alaturi de cuptor, laptop si telefon mobil.

Indesit TAA5
Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb

Daca un televizor poate fi curat, doar indepartandu-se stratul de praf. In cazul frigiderului, lucrurile pot fi usor mai complicate. Insa nu si in cazul acestui moder marca Indesit.

Despre Indesit TAA5

Ce trebuie sa stiti despre frigiderul Indesit TAA5 din punct de vedere al caracteristicilor tehnice?

Citeste si despre Gorenje ORB152BK

Pentru buna functionare a frigiderul este nevoie de un compresor puternic. Clasa climatica a frigiderul este de tipul N-ST-T, iar agentul de racire este R600a. Autonomia fara curent a frigiderului este de 22 ore, o autonomie destul de frecventa in cazul unui asfel de dispozitiv.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Nivelul de zgomot, si el un aspect important, mai ales in cazul celor care sufera de migrene, este de 44 dB. Nu este nici cel mai silentios frigider, dar nici cel mai zgomotos.

Frigiderul face parte din clasa economica A+, ceea ce inseamna ca el este o investie buna mai ales pentru cei care si-au propus sa reduc cheltuielile, privind energia electrica. Volumul total al dispotivului este de 415 L (volum net), din care congelatorul ocupa 82 L.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Culoarea este de departe printre cele mai importante aspecte. Alaturi de aceasta, la fel de importante sunt si dimensiunile dispozitivului, pentru a-l ajuta pe utilizator sa-si dea seama daca acesta se va integra sau nu in incaperea in care urmeaza sa fie asezat. Iar in cazul acestui model nu trebuie sa va faceti griji. El are culoarea alb imaculat, iar formatul sau este unul destul de compact.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Congelatorul este situat in partea de sus a frigiderului cu doua usi. Deschiderea este standard, spre dreapta, iar usile sunt reversibile. Manerul este incorporat, contribuit la aspectul neted al suprafetei frigiderului. Dimensiunile setate pentru acesta sunt de 180 X 70 X 68.5.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply