Star-Light FTTM-98APP

Alegerea unui frigider se face tinand cont de anumite criterii personale, pentru ca nu exista, per se, un model care sa ia titlul de cel mai bun frigider, ci, mai degraba, de cel mai bun frigider pentru nevoile proprii si personale. De exemplu, acest frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP este unul ideal pentru unii oameni, in timp ce altii vor cauta altceva – totul tine de nevoile tale.(vezi disponibilitatea)

Star-Light FTTM-98APP

Despre Star-Light FTTM-98APP

Acest aparat este de tip frigider cu o singura usa. Volumul sau net total este de 98 de litri si cel brut e de 102 litri. Congelatorul are un volum net de 14 litri si frigiderul are un volum net de 84 de litri.

Star-Light FTTM-98APP
Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb

Asadar, acesta poate sa fie ideal pentru un living, o camera de pensiune sau o camera de camin studentesc, printre altele, pentru ca este suficient de incapator pentru astfel de locuri, dar nici nu este prea mare, pentru a ocupa prea mult loc in astfel de spatii.

Despre Star-Light FTTM-98APP

Ce trebuie sa afli despre aparat.

Citeste si despre Beko DDEN517MWD+

Pentru ca frigiderul e unul dintre acele aparate electrocasnice care isi petrece tot timpul stand in priza, nu vei fi dezamagit sa afli ca acest produs e unul care nu va consuma multa energie electrica – in total, intr-un an, acest frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP are un consum energetic de 131 de kWh, ceea ce incadreaza aparatul in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Modelul acesta are doua rafturi fabricate din sticla, trei suporturi pentru usa si un compartiment pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare este automat. Congelatorul, in schimb, are un sistem de dezghetare manual. Aceasta parte a frigiderului are un singur compartiment si o capacitate de congelare de doua kilograme in 24 de ore.

Produsul are culoarea alba si este facut in stil standard. Deschiderea standard a usii acestui frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP se face pe partea dreapta. Totusi, ca aspect modern, aparatul dispune de posibilitatea de a schimba sensul de deschidere, putand sa le deschizi, daca vrei, pe partea stanga. Manerul usii e incorporat. De asemenea, aparatul dispune de iluminare interioara si de termostat reglabil.

Citeste si despre Oursson RF1005/RD

Dispozitivul dispune de control mecanic pentru temperatura. Acesta are un singur compresor si agentul de racire este R600a. Dimensiunile sale sunt de 84.5 x 50 x 54 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 25.4 de kilograme.

Clasele climatice din care face parte acest frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP sunt ST si N. Nivelul de zgomot pe care il produce acest dispozitv este scazut, atingand doar 39 de decibeli, ceea ce il face sa se numere printre aparatele de acest tip care intra in categoria celor silentioase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pe langa toate aceste aspecte, pentru a achizitiona acest frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, vei descoperi ca nu ai nevoie deloc de o suma mare de bani, produsul fiind unul foarte ieftin. Modelul de frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP este unul care se poate potrivi perfect in anumite circumstante, de aceea, daca ai nevoie de el, cumpara-l si foloseste-l chiar acum.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply