Indesit TAA5

Un frigider nu trebuie sa fie in mod necesar extrem de modern pentru a fi si bun. Daca vrei aceasta combinatie, te poti orienta catre un side by side, dar si pretul va fi pe masura. Daca nu, gasesti suficiente frigidere sau combine mai ieftine, dar foarte bune, care pot sa te ajute extrem de mult. Indesit TAA5 este unul dintre ele.(vezi oferta de AZI)

Indesit TAA5

Despre Indesit TAA5

La pretul sau, acest aparat este unul extrem de avantajos. Este un model chiar mare, dar si inalt, care iti aduce o functionare decenta si un consum bun, fara a reprezenta deloc o investitie prea mare. Daca vrei frigider si nu combina, atunci il poti trece pe unul dintre locurile fruntase pe lista.

Indesit TAA5
Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb

Bineinteles, nu totul este lapte si miere. In primul rand, frigiderul are un aspect destul de banal. Este alb, nu exagerat de inalt (180 cm nu e asa mult, in conditiile in care unele combine ajung si la 200 cm) si nu are niciun element extern care sa il diferentieze (adica fara panoul de control sau afisaj). Asta inseamna insa ca e si mai ieftin, asa ca unii probabil se bucura ca nu exista niciun element care sa ridice oarecum arificial pretul.

Despre Indesit TAA5

Suprinzator de spatios

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Indesit TAA5 este un aparat destinat intregii familii, mai ales unei care nu cauta sa congeleze prea multa mancare. Bineinteles, atunci cand iti cumperi un frigider stii ca nu va avea un congelator foarte mare. Exista si posibilitatea ca el sa fie un al doilea aparat, dar as spune ca si de unul singur se descurca.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dintr-un volum total de 415 l, 333 sunt destinati partii de frigider. Si nu vorbim doar despre niste spatiu gol, acesta fiind si bine compartimentat. Are patru rafturir rezistente, din sticla, un compartiment forte mare pentru legume si fructe si inca patru raftulete pe usa. In plus rafturi sunt ajustabile, deci poti face loc pentru o oala foarte inalta, dar si pentru multe vase mai mici, in functie de situatia.

Congelatorul are 82 l, ceea ce nu este putin fata de ceea ce ofera alte frigidere. Este adevarat ca are doar un sigur raft si acela neajustabil, dar aceasta este situatia la toate modelele. Daca vrei congelator mare, o combina ar fi mai potrivita, dar acolo spatiul de frigider este mai redus.

Citeste si despre Candy CRU 160E

Pentru a arata din nou ca frigiderul este avantajat, Indesit TAA5 are un sistem automat de dezghetare doar pentru aceasta parte. Pentru congelator va trebui sa intervii manual, dar fiind totusi vorba despre un aparat modern, nu va trebui sa se intample prea des.

In final, clasa energetica este si ea decenta. A+ este o categorie buna pentru un model la pretul la care il gasim pe Indesit TAA5. In plus, faptul ca sistemul de racire este No Frost iar gheata se depune greu inseamna aduce cu sine un consum chiar acceptabil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Indesit TAA5 nu este un frigider spectaculos, dar este unul folositor. Este foarte mare si accesibil ca pret, doua calitati care ar trebui sa atraga lumea. Are si cateva functii cat de cat moderne, asa ca mai gasim motive pentru a-l recomanda.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply