Zanussi ZFC31400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA este un electrocasnic ce reuneste cu usurinta performanta, eficienta si utilitatea. Facand parte din clasa A+, alegerea devine din start una mai usoara, aceasta clasa energetica insemnand economie la factura energia electrica, lucru deloc de neglijat dat fiind ca o lada frigorifica ne este utila pe tot parcursul anului. Inca de la prima intalnire, lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA ne intampina cu un design elegant, foarte placut, ce o face sa fie potrivita si in alte locuri ale casei, daca nu exista suficient spatiu in bucatarie. (vezi disponibilitatea)

Zanussi ZFC31400WA

Despre Zanussi ZFC31400WA

Culoarea alba si dimensiunile 87 x 106 x 66 cm fac ca acest electrocasnic sa fie usor de integrat in orice decor. Daca nu vrei neaparat ca lada frigorifica sa iti fie la indemana o poti pune chiar si in garaj. Modelul este dotat cu un paravan anti-condensare, prevenind astfel condensul si oferindu-i un plus de fiabilitate.

Zanussi ZFC31400WA
Lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA, 300 l, Clasa A+

Un alt avantaj in acest sens il constituie nivelul de zgomot de doar 49 dB, ceea ce inseamna ca vei uita practic de prezenta ei, fiind extrem de silentioasa. Desi pare greu de crezut, iata ca putem pune “lada frigorifica” si “silentiozitate” in aceeasi fraza.

Despre Zanussi ZFC31400WA

O alegere inspirata pentru orice gospodarie

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Este timpul sa uitam de vechile aparate galagioase, tehnologia evolueaza si noi ne putem bucura din plin de efectele acestui lucru: produse noi, cu dotari profesionale, dar si un plus de confort pentru noi si toti cei dragi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Mai mult de atat, de acum deschiderea congelatorului nu mai este o lupta, deoarece un alt element inovativ si modern regasit la aceasta lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA il constituie deschiderea. Aceasta este verticala si datorita tehnologiei de anulare a vidului manevrarea lazii este extrem de usoara, deschizandu-se cu usurinta, iar iluminarea interioara ne ofera un plus de confort.

Daca pana acum totul suna interesant, in continuare aflam ca interiorul lazii frigorifice Zanussi ZFC31400WA este pe masura exteriorului. Aceasta este dotata cu 3 cosuri, ceea ce inseamna ca veti putea sorta cu usurinta alimentele depozitate.

Citeste si despre Heinner HFC-306A+

In plus, capacitatea generoasa de 300 l va asigura ca beneficiati de suficient de mult spatiu de depozitare pentru alimente cat mai variate. De acum nu mai trebuie sa faceti concesii sau sa va limitati cand puneti, de exemplu, legume proaspede de vara pentru sezonul rece. Uitati de aceste probleme! Ingheata excelent, asa ca nu veti avea grija proviziilor pentru iarna!

Foarte important de mentionat este ca in momentul in care lada nu este incarcata la capacitate maxima folosind butonul de reglare putem reduce consumul electric, astfel ne bucuram de un echilibru avantajos pentru buzunarul nostru.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In plus, raportul calitate-pret este un alt atuu al acestui produs. Tinand cont de toate avantajele sale, pretul este unul echilibrat si reprezinta o investitie inteligenta intr-un produs calitativ si durabil, extrem de necesar in orice gospodarie. Fiind un produs achizitionat pentru o perioada mai indelungata, trebuie sa alegeti un produs care sa inglobeze cu succes toate atributele necesare: performant, durabil si nu in ultimul rand la un pret corect: lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply