Heinner HFC-306A+

Lazile frigorifice au, in principiu, aceleasi trasaturi, toate avand un anume volum, o clasa de eficienta energetica atasata si puterea de a pastra la rece produsele tale alimentare. Totusi, comparand un produs ca lada frigorifica Heinner HFC-306A+ cu un alt produs similar, vei descoperi cat de diferite pot fi acele trasaturi, ce par generice.(vezi disponibilitatea)

Heinner HFC-306A+

Despre Heinner HFC-306A+

Aceasta lada frigorifica Heinner HFC-306A+ are un volum net de 306 litri si un volum brut total de 307 litri, ceea ce inseamna ca spatiul sau interior este folosit la maximum, lucru care ii ofera un avantaj in fata altor produse similare, care adesea par mai spatioase decat sunt in realitate.

Heinner HFC-306A+
Lada frigorifica Heinner HCF-306A+, 306 l, Clasa A+, Alb

Avand un volum de 306 litri, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca nu vei dispune de loc suficient pentru depozitatea produselor alimentare.

Despre Heinner HFC-306A+

Consumul si alte caracteristici

Citeste si despre Arctic AD60290+

Un alt lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere la achizitionarea unui astfel de aparat este clasa de eficienta energetica din care face parte, iar, in cazul modelului de lada frigorifica Heinner HFC-306A+, aceasta este foarte atractiva, pentru ca aparatul face parte din clasa A+, adica o clasa economica si superioara de energie, ce iti indica un consum foarte mic. Asadar, produsul se caracterizeaza printr-un consum foarte mic de energie, dar cu un randament ridicat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Modelul de culoarea alba si forma dreptunghiulara, deci, are un design tipic pentru un astfel de aparat, de aceea, poti sa-l integrezi foarte usor in orice incapere. Deschiderea standard a usii se face vertical. Manerul sau este orizontal. De asemenea, termostatul de care dispune e reglabil. Designul sau a fost creat in asa fel incat sa poata fi spalat si foarte usor. In interior se regaseste un cos din sarma care e detasabil.

Lada frigorifica Heinner HFC-306A+ include functia de super congelare, dar si un semnal de avertizare pentru temperatura ridicata si controlul mecanic pentru temperatura, aspecte care ii ofera un caracter modern acestui produs. Nivelul de zgomot atins este de 45 de decibeli. Dimensiunile pe care le are produsul sunt de 112.5 x 83 x 67 de centimetri (I x L x A). Produsul are un design Eco ergonomic, fiind realizat din materiale ce nu contin fluor, avand si emisii foarte reduse de carbon. Modelul include si un dispozitiv pentru recircularea apei.

Citeste si despre Hotpoint ENXTY19222XFW

Alte caracteristici care ii ofera modernite acestui model de lada frigorifica Heinner HFC-306A+ sunt alarma de temperatura ridicata, care, atunci cand usa ramane deschisa pentru o perioada mai lunga de timp si temperatura incepe sa creasca, te va anunta de acest lucru printr-un semnal de alarma.

Functia Fast Freeze este utila pentru ca temperatura poate sa descreasca foarte repede, ceea ce asigura o congelare a mancarii intr-o perioada scurta de timp. Functia aceasta e adesea utilizata atunci cand vrei sa ingheti o cantitate mai mare de produse alimentare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul de lada frigorifica Heinner HFC-306A+ are foarte multe motive pentru care sa faci aceasta investitie, inclusiv un pret foarte mic si accesibil publicului larg, de aceea, nu e surprinzator pentru nimeni ca e un produs foarte popular in randul persoanelor interesate de o lada frigorifica buna si ieftina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply