Beko HS23753

Ce se intampla atunci cand familia dumneavoastra devine mai numeroasa, iar frigiderul pe care il aveti nu mai este suficient de incapator pentru depozitarea tuturor alimentelor? Sa cumparati un frigider nou, poate fi o alegere buna, insa si destul de costisitoare. In plus, ce faceti cu cel vechi? Daca el inca functioneaza bine, solutia este sa-l pastrati. Si sa investiti apoi intr-o lada frigorifica de calitate, asa cum este modelul Beko HS23753. (vezi disponibilitatea)

Beko HS23753

Despre Beko HS23753

Produsele din gama Beko se bucura de aprecierea utilizatorilor, iar modelul pe care vi-l prezentam si noi in acest material nu face exceptie. Deci, haideti sa vedem cu ce se poate lauda la frigorifica Beko HS23753.

Beko HS23753
Lada frigorifica Beko HS23753, 350 l, Clasa A++, Alb

In primul rand, trebuie luat in considerare garnitura antibacteriana a acestei lazi. Ce reprezinta ea de fapt? Este un strat protector situat pe usa lazii si contine aditivi special al caror rol este de a preveni formarea bacteriilor si a microorganismelor ce se dovedesc atat de daunatoare pentru cei care consuma alimentele din lada respectiva.

Despre Beko HS23753

Lada frigorifica Beko HS23753 – ce atribute tehnice aduce acest model

Citeste si despre Star-Light FTTM-113AP

In al doilea rand, trebuie mentionat consumul acestui dispozitiv eficient. Daca cele mai multe frigidere sau lazi frigorifice sunt situate in clasa de eficienta A+, aceasta lada este o exceptie care isi surprinde placut utilizatorii, ea fiind situata in clasa A++. Acest lucru inseamna ca vine cu un consum cu pana la 29% mai scazut decat in cazul altor produse similare care fac parte din clasa A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Desi poate suna semnificativ, aceasta economisire se va cunoaste imediat in factura la energie electrica a utilizatorului. Iar pentru a va da seama despre ce este vorba, acest model frigorific are un consum energetic anual de doar 234 kWh.

Printre accesoriile sale se numara 4 cosuri de sarma, care ajuta la buna depozitare a sticlelor sau alimentelor in interior. Nu lipseste nici iluminare, care il ajuta pe utilizator sa gaseasca cu usurinta produsele.

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Culoarea acestui model este alb, iar deschiderea este verticala. In ceea ce priveste dimensiunile acestui dispozitiv, ele sunt de 86 x 155.2 x 72.5 cm. Mai mult decat atat, lada este dotata si cu un maner orizontal.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica prezentata este o alegere excelenta pentru intreaga familie care vrea sa gaseasca o alternativa suplimentara pentru depozitarea alimentelor. Un impediment ar fi pretul usor piperat. Daca se realizeaza o comparatie, pretul acestei lazi este echivelent cu cel al unor frigidere de dimensiuni obisnuite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply