Arctic AD60290+

Daca nu v-ati convins de modelele de frigidere de pe piata, care v-ar putea incanta, atunci noi va facem o recomandare: frigiderul cu doua usi Arctic AD60290+. Cu siguranta va veti bucura de ceea ce poate sa ofere, fiind util in orice locuinta. (Doar acum la reducere)

Arctic AD60290+

Despre Arctic AD60290+

Este un frigider cu usi reversibile, acestea fiind in numar de 2. Incastrarea sa este una de tip standard, iar carcasa sa dispune de o culoare des intalnita la aceste aparate electrocasnice: albul. De specificat este si faptul ca este dotat cu un compresor.

Arctic AD60290+
Frigider cu doua usi Arctic AD60290+, 278 l, Clasa A+, H 162, Alb

In ceea ce priveste dimensiunile frigiderului cu doua usi Arctic AD60290+, trebuie spus ca sunt destul de bune. Astfel, inaltimea este de 162 cm. Latimea produsului masoara 59.5 cm. Cat despre greutatea sa, trebuie spus ca este de 52.5 Kg, fiind destul de greu. Adancimea sa este si ea de 60 cm.

Despre Arctic AD60290+

Frigiderul cu doua usi Arctic AD60290+ – alegerea potrivita din punct de vedere tehnic

Citeste si despre AEG SKB58211AF

O prima caracteristica la care trebuie sa va uitati atunci cand achiztionati un frigider este volumul sau. Acesta are un volum destul de bun, fiind de 278 l, fiind indicat pentru o familie medie. De asemenea, volumul sau net este de 209 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In plus, sistemul de dezghetare al acestui frigider cu doua usi Arctic AD60290+ este unul de tip automat. In ceea ce priveste rafturile pe care le are acesta, este necesar de spus faptul ca sunt in numar de 3. Acest lucru este o veste buna, intrucat veti putea organiza alimentele mult mai bine. Tot 3 sunt si rafturile asezate pe usa acestuia. Toate rafturile sunt realizate din sticla securizata. Acestea sustin pana la 25 kg, fiind rezistente. De asemenea, sunt si ajustabile, ceea ce inseamna ca puteti sa le asezati dupa cum va doriti.

Despre compartimentele speciale ale frigiderului cu doua usi Arctic AD60290+ trebuie spus ca sunt sunt de 2 feluri: unul pentru oua, iar celalalt pentru legume si fructe. Despre accesoriile de care dispune acesta, trebuie spus ca are o tava pentru gheata.

Citeste si despre Indesit TAA5

In plus, volumul net al acestui congelator este si el de 69 l, aceasta capacitate fiind utila pentru a pastra strictul necesar. De asemenea, este impartit si in 2 compartimente, pentru o mai buna organizare a sa. Sistemul de dezghetare al unui astfel de congelator este de tip manual. Capacitate de inghet pe care o are este de 4 kh/24 h. Demn de precizat este faptul ca are si un termostat regalbil, acesta fiind util pentru o reglare a temperaturii. Garden Fresh este compartimentul indicat pentru pastrarea legumelor si fructelor, avand temperaturile potrivite.

Mai precizam faptul ca niveul de zgomot pe care il emite acesta cand se alfa in functiune este de 42 Db. Si pentru ca acesta functioneaza pe baza de curent electric, este necesar de spus ca este unul care nu consuma mult, avand o clsa de eficienta energetica de tip A+. Consumul anual de energie al acestuia este de 255 kWh. Mentionam si faptul ca are o autonomie fara curent destul de buna, aceasta fiind de 19 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, dupa cum putem vedea, frigiderul cu doua usi Arctic AD60290+ poate oferi multe beneficii celor care il achizitioneaza, avand in vedere faptul ca este dotat cu functii moderne. In ceea ce priveste raportul calitate-pret, putem spune ca isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply