Candy CCTOS 482

Daca doar ce te-ai mutat din casa parinteasca si cauti un model de frigider care sa-ti completeze perfect bucatarie, sfatul nostru este sa te rezumi la unul mai micut, economic atat ca design, cat si din punct de vedere al consumui, asa cum este frigideruk cu o usa Candy CCTOS 482. (Doar acum la reducere)

Candy CCTOS 482

Despre Candy CCTOS 482

Acesta este genul de produs simplu, care se intalneste adesea in camerele de camin, in garsonierele in care nu exista mult spatiu sau chiar in camerele de hotel sau pensiune. Si, desi dimensiunea sa este modesta, frigiderul vine cu o capacitate buna, fiind genul de model care se dovedeste incapator pentru ce ar putea avea nevoie utilizatorii. Acesta are spatiu rezervat, chiar si pentru vasele de dimensiuni mai mari, precum oalele sau castroanele voluminioase.

Candy CCTOS 482
Frigider cu o usa Candy CCTOS 482, 87 l, Clasa A+, H 84 cm, Alb

In ceea ce priveste designul, acesta are dimensiuni de 80 cm – inaltime x 50 cm – latime x 48 cm – adancime. Acesta il ajuta sa-si fac loc in orice bucatarie modesta ca dimensiune. Sau, in alte situatii, frigiderul este asezat in alte incaperi precum holul sau chiar debaraua. Totul depinde de designul locuintei. In orice caz, produsul este unul care arata bine si isi face treaba bine.

Despre Candy CCTOS 482

Frigider cu o usa Candy CCTOS 482 – suficient pentru persoanele care locuiesc singure

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

Culoarea aleasa pentru carcasa acestui model este alb. Este o culoare potrivita pentru a se putea asorta cat mai usor in bucatariile cu orice tip de mobilier: de la cel modern, pana la cel vintage. Frigiderul cu o usa Candy CCTOS 482 nu este genul de produs care sa consume mult. El face parte din clasa A+, desi pe piata sunt modele care fac parte si din clasa A+++. Mai precis, pentru ca utilizatorii interesati de acest model sa-si faca o idee mai clara, el vine cu un consum de 112 kWh pe an.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Clasa climatica, o alta trasatura importanta, a acestui model este ST. Nivelul de zgomot este potrivit, avand in vedere faptul ca multe frigidere stau destul de prost la acest capitol. Iar in cazul produsului Candy CCTOS 482 se poate spune ca acesta a fost inzestrat cu 42 de db. Nu este nici supersilentios, cum v-ati astepta, dar nici foarte zgomotos. Potrivit, cum spuneam.

Dintre functiile sale face parte si iluminarea interioara, care are un rol deosebit: acela de a-l ajuta pe utilizator sa identifice usor alimentele din interior. Volumul net al frigiderului este de 87 L, ceea ce inseamna un volum bun, raportandu-ne la dimensiunile modeste.

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Sistemul de dezghetare este automat, ceea ce inseamna mai putin efort pentru utilizator. Numarul de rafturi este suficient si anume: doua in frigider, unul in congelator. Acestea sunt confectionate din sticla destul de rezistenta pentru a face fata provocarilor.

Intr-adevar, daca ar fi avut dozator de apa si sistem No Frost pentru o pastrare mai buna a alimentelor inauntrul sau, atunci modelul Candy CCTOS 482 ar fi cucerit utilizatorul de indata. Insa, din pacate, acestea lipsesc cu desavarsire.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul stabilit pentru acest model, putem spune ca este potrivit. Nu este un frigider scump, dar nici unul foarte ieftin. La fel cum sunt si dotarile sale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply