Candy CCDS 5142W

Pastrarea alimnetelor in siguranta, intr-un dispozitiv care sa le pastreze caracteristicile: gustul, mirosul, forma apetisanta, este un lucru esential astazi. Tocmai de aceea, frigiderele au devenit din ce in ce mai performante, iar utilizatorii din ce in ce mai pretentiosi cand vine vorba de acest lucru. Insa, pentru cei care isi doresc un model de frigider cu doua usi, care sa-si faca treaba bine, cu functii de baza si un pret potrivit, avem o recomandare: modelul cu doua usi Candy CCDS 5142W. Acesta este genul de produs care se remarca prin dotari. (Doar acum la reducere)

Candy CCDS 5142W

Despre Candy CCDS 5142W

In ceea ce priveste volumul, desi ca dimensiuni pare un frigide mai modest, volumul este unul potrivit: 204 L. Acest lucru face ca frigiderul sa fie potrivit atat familiilor, cat si celor care locuiesc singuri si nu au obiceiul de a face prea multe cumparaturi sau de a gati mult.

Candy CCDS 5142W
Frigider cu doua usi Candy CCDS 5142W, 204 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Dincolo de asta, sistemul de racire al acestui model este unul static, fiind asigurat de un compresor rezistent, dar nu isi dezamageste niciodata utilizatorii.

Despre Candy CCDS 5142W

Frigider cu doua usi Candy CCDS 5142W – prezentare detaliata a trasaturilor

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Frigiderul este genul de produs pe care sa-l asezati cu incredere in bucatarie. Este un produs rezistent, menit sa fie pastrat si utilizat la capacitate maxima timp de cativa ani buni. Acesta este genul de model standard, dotat cu doua usi. Utilizatorii au tendinta de a aprecia modelele cu doua usi, datorita faptului ca beneficiaza de o mai buna organizare a alimentelor in congelator si frigider. In plus, cand deschid unul dintre compartimente, aerul care patrude nu trebuie sa-l afecteze si pe celalalt. Asa ca genul de produse cu doua usi, precum Candy CCDS 5142W, se numara printre cele mai apreciate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Deschiderea usilor se realizeaza pe partea dreapta, iar culoarea carcasei acestui frigider este alb. Vorbim de un model simplu, cu forma paralelipipedica, ideal pentru cei care prefera stilul conformist si care nu au asteptari foarte mari de la designul produselor lor.

Din volumul total de peste 200 L, 166 L apartin frigiderului propriu-zis, in timp ce restul de 38 raman destinati congelatorului. Sistemul de dezghetare, un detaliu important pentru cei care tin la durata de viata a electrocasnicelor lor, este manual in cazul congelatorului, dar automat in cazul frigiderulului.

Citeste si despre Star-Light MBM-67AP

Numarul de rafturi al frigiderului este de 4, existand inca 4 rafturi speciale pe usa. Congelatorul are si el un compartiment pe care il putem considera incapator. Insa, asta nu este tot. Frigiderul Candy CCDS 5142W vine cu rafturi speciale pentru fructe si legume. Acestea sunt ideale pentru a pastra prospetimea alimentelor, mizand pe o dietata sanatoasa.

Panoul de comanda al modelului este mecanic, insa acest lucru nu trebuie considerat un impediment de catre utilizatori. Clasa energetica a frigiderului este A+, ceea ce inseamna un consum destul de scazut. Referitor la autonomia modelului, aceasta este destul de buna si ajunge la 13 h. Clasa climatica, si ea un detaliu de neignorat, este de tipul ST.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul frigiderului cu doua usi Candy CCDS 5142W este unul bun, care a fost decis luandu-se in considerare un bun raport calitate-pret.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply