Beko RDNE535K20ZX

Daca nu sunteti convins pe deplin sa alegeti un frigider din gama Beko, va expunem noi mai multe de 5 motive pentru care sa alegeti un astfel de model. Exemplarul ales este chiar frigiderul cu doua usi Beko RDNE535K20ZX. (Doar acum la reducere)

Beko RDNE535K20ZX

Despre Beko RDNE535K20ZX

Culoarea acestui model din gama Beko este argintiul. Acesta are dimensiuni ceva mai mari, fata de alte modele. Astfel, este un model destul de inalt, intrucat masoara 193 cm inaltimea sa. In plus, si latimea sa este de 70 cm.

Beko RDNE535K20ZX
Frigider cu doua usi Beko RDNE535K20ZX, 372 l, Clasa A+, H 193 cm, Neo Frost, Ever Fresh+, Inox

Suprafata acestui frigider este realizata din inox, avand si un display de tip LCD. Este un model de frigider care face parte din categoria celor cu 2 usi, care sunt si reversibile. De asemenea, este util de spus faptul ca acest frigider include un volum mare, acesta fiind de 457 l.

Despre Beko RDNE535K20ZX

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE535K20ZX – utilitatea tehnica

Citeste si despre Heinner HCF-306A+

In primul rand, acest frigider cu 2 usi din gama Beko este un model care are multe functii utile, precum: functia de super racire, un sistem antibacterian , dar si un filtru impotriva mirosurilor. Acesta mai are si un compartiment 0°C.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In plus, acest model are si o tehnologie importanta si demna de luat in calcul, aceasta fiind EVERFRESH+. Aceasta are avantajul de a pastra verdeturile intr-un stadiu bun pana la 30 de zile. De asemenea, are un desgin care face alimentele sa se pastreze cat mai bine. In plus, nivelul umiditatii sale, este unul care se va regla destul de usor.

Neofrost este functia de racire a alimentelor demna de apreciat prin faptul ca asigura conditii bune de pastrare a alimentelor. Volumul net de care dispune acest frigider din gama Beko este destul de mare, acesta fiind de 372 l. Caracteristicile demne de apreciat ale acestuia nu se opresc aici. Mai exact, acesta are 4 rafturi in interior, dar si 4 rafturi pe usa confectionate din sticla. Compartimentul legume si fructe este cel care le va pastra ca in prima zi in care le-ati depozitat. Alaturi de toate acestea, mai are si un suport pentru oua, dar si unul pentru sticle. Panoul de comanda al frigiderului cu doua usi Beko RDNE535K20ZX este de tip digital, fiind un mare plus.

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

ACTIVE ODOUR FILTER este filtrul care contribuie la eliminarea mirosurilor neplacute. Aerul din interior va fi curat, iar bacteriile nu se vor inmulti. Congelatorul este dotat cu o capacitate de 103 l si cu 2 compartimente. Zgomotul produs de acest frigider este de 43 dB. Clasa A+ este cea care va scadea consumul de energie electrica.

De altfel, clasa climatica este SN-T, de aceasta va trebui sa tineti cont atunci cand il veti aseza. Prezinta si un consum anual de energie de 399 kWh. Fara curent electric, acest figider are o autonomie de 15 h. DOOR OPEN BUZZER reprezinta tehnologia pentru sunetul pe care il produce frigiderul atunci cand usa acestuia sta deschisa mai mult de 1 min. In plus, prezinta si iluminare LED, aceasta fiind utila pentru a putea avea o vizibilitate mai buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, acest frigider cu doua usi Beko RDNE535K20ZX functioneaza bine din punct de vedere tehnic, intrucat prezinta o multitudine de setari si optiuni pentru ca orice aliment sa fie pastrat asa cum trebuie. Despre pret trebuie spus ca este destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply