Daewoo FN-15A

Deseori, datorita numarului foarte mare de produse pe care le gasim pe piata, ne este foarte greu sa luam o decizie. Atunci cand intentionam sa cumparat un aparat electrocasnic, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte: spatiul in care urmeaza sa fie amplsat, viitoarele dimensiuni, care sunt cele mai importante caracteristici tehnice pe care vrem sa le aiba modelul respectiv, dotarile si nu in ultimul rand, pretul. Daca nu dispuneti de o bucatarie foarte incapatoare si vreti totusi sa va cumparati un frigider modern si cu piese de calitate, aveti posibilitatea de a opta pentru modelul Daewoo FN-15A.(Doar acum la reducere)

Daewoo FN-15A

Despre Daewoo FN-15A

Acest model are o inaltime de 88 de cm si culoarea este sticla neagra, ceea ce il face usor de integrat intr-o bucatarie care desi nu este spatioasa este dotata modern. Avand usile reversibile, nu sunteti nevoiti sa faceti schimbari la mobila deja cumparata si nici sa va preocupati asupra locului unde trebuie sa il asezati.

Daewoo FN-15A
Frigider cu o usa Daewoo FN-15A, 118 l, Clasa A+, H 88 cm, Sticla neagra

Modelul Daewoo FN-15A poate fi frigiderul ideal pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru cei care nu stau foarte mult timp acasa si implicit nu au nevoie de foarte multe alimente pentru a fi depozitate. De asemenea, studentii pot lua in calcul cumpararea unui astfel de model, fiind usor de montat intr-o camera de camin.

Despre Daewoo FN-15A

Compartimentare practica si eficienta

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

Frigiderul dispune de un volum net de 118 litri, in timp ce congelatorul are alocati 3 litri. In interiorul frigiderului sunt amplasate 2 rafturi din plastic, iar pe usa acestuia, 3. Un aspect important pe care trebuie sa il stiti este faptul ca aparatul frigorific Daewoo FN-15A are un suport special pentru depozitarea sticlelor, unul pentru oua si un compartiment dedicat pastrarii in conditii optime a fructelor si legumelor. Veti putea consuma la aceeasi prospetime fructe si legume.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Producatorul Daewoo a conceput acest frigider cu functia de reglare electronica a temperaturii din interior, pentru mai multa libertate oferita clientului. In functie de alimentele depozitate, puteti stabili singuri, care este temperatura optima.

Nivelul de zgomot la modelul Daewoo FN-15A este unul rezonabil, comparativ cu alte modele, dar in acelasi timp, firesc, datorita dimensiunilor reduse- 43 de decibeli.

Citeste si despre Star-Light MBM-67AP

In privinta consumului, modelul acesta sta foarte bine, un aspect la care probabil va asteptati, tinand cont ca nu este un frigider mare. Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce asigura un consum mic de energie si implicit o factura redusa.

Designul este unul modern, aspect datorat sticlei negre si a manerului elegant. De asemenea, acest aparat frigorific are picioruse reglabile, ceea ce il face usor de deplasat dintr-o parte in alta, in cazul in care situatia o impune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul Daewoo FN-15A este unul apreciat de catre numerosi clienti, datorita faptului ca este un aparat practic, care functioneaza foarte bine, chiar si dupa mai multi ani. Si pretul la care poate fi cumparat este unul avantajos, ceea ce nu va insemna un efort financiar foarte mare pentru dumneavoastra, in cazul in care va decideti asupra sa. Tinand cont de caracteristicile tehnice, acest model poate fi o solutie buna pentru multi dintre dumneavoastra, mai ales ca si marca Daewoo este una de incredere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply