Liebherr Confort CTN 5215

Daca v-ati mutat recent si aveti nevoie de un frigider care sa fie modern, precum locuinta dumneavoastra, ati putea sa cautati un model care sa aiba tehnologia No Frost, SuperForst sau Super Freeze. Acestea vor avea grija ca alimentele sa fie pastrate sanatos si cat mai mult. Un astfel de model este si frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215.(Doar acum la reducere)

Liebherr Confort CTN 5215

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Un prim aspect util despre design-ul acestui frigider este culoare sa, aceasta fiind alba. Este util de precizat in vederea asezarii sale, faptul ca acest frigider are o inaltime de 185.2 cm. Latimea sa este ceav mai mare fata de cea pe care o au alte modele, fiind de 69.7 cm. Si despre adancimea sa putem spune acelasi lucru, fiind de 76 cm. Si pentru ca este un model cu dimensiuni destul de mari, va cantari ceav mai mult, mai exact, va avea o greutate de 87 Kg.

Liebherr Confort CTN 5215
Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215, 418 l, Clasa A++, NoFrost, Display TFT, Touch Control, LED, H 185 cm, Alb

Design-ul sau, atat interior, cat si exterior il face demn de achiztie, astfel ca va veti bucura sa asezati alimentele pe rafturile sale, conferind si incredere.

Despre Liebherr Confort CTN 5215

Informatii privitoare la functiile, clasa de eficienta energetica, dar si alte componente ale frigiderului cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Acest frigider din gama Liebherr Confort are o incastrare de tip standard. De asemenea, din punct de vedere al modului in care este conceput trebuie spus ca are 2 usi. Despre tipul display-ului acestuia trebuie spus ca este Touch Screen, acesta fiind unul modern. Are tehnologia No Frost, astfel incat mancarea sa nu fie inghetata, ci pastrata in conditii bune.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Un aspect import este faptul ca acest model beneficiaza de un sistem de racire de tip No Frost, acesta fiin indicat pentru ca alimentele sa isi pastreze savoarea timp indelungat. Include si un agent de racire de tipul R600a, acesta fiind bun. Atat frigiderul, cat si congelatorul au un sistem de dezghetare automat, ceea ce reprezinta un beneficiu. Tot un beneficiu sunt si rafturile de care dispune acesta, fiind realizate din sticla. Compartimentele congelatorului acestui model sunt in numar de 2.

Frigider cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 incorporeaza pentru racirea alimentelor, functii moderne. Astfel ca, sunt demne de luat in calcul functiile: Super Cool si Super Freeze care vor pastra alimentele cat mai proaspete.  Include si optiunea automata SuperFrost, care va pastra si va face sa revina temperatura la starea initiala. PowerCooling va raci alimentele care sunt asezate recent in frigider.

Citeste si despre Gorenje ORB152CO

Drept tehnologie utilizata de acest model, mentionam ca este inclusa cea cu iluminare LED. Zgomotul este o parte importanta a oricarui aparat electrocasnic, iar cel emis de acest frigider este de 40 Db. Despre clasa de eficienta energetica avem o veste buna. Se afla printre cele mai economice, aceasta fiind A++. Astfel ca, veti uita de facturile mari la curentul electric, indata ce cumparati un astfel de frigider.

Clasa climatica a acestui frigider este si ea destul de eficienta, aceasta fiind SN-T. Tot despre partea referitoare la energia electrica, trebuie spus ca are un consum anual de 270 kWh. Este important de spus si faptul ca frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 are o autonomie fara curent de 24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Drept urmare, asa cum se poate observa, frigiderul cu doua usi Liebherr Confort CTN 5215 este un exemplar pe care merita sa il aveti in bucatarie. Nu trebuie sa va ganditi ca are un pret mare de achizitie, intrucat este destul de bun ca pret, mai ales, avand in vedere rezultate pe care le ofera.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply