Arctic ANFB276S+

Este necesara achizitia unui frigider care sa va pastreze cat mai bine alimentele, iar un astfel de model il puteti gasi de usor in gama Arctic. Aceasta gama ofera frigidere de calitate cu dotari multe si capacitati diverse de depozitare.(Doar acum la reducere)

Arctic ANFB276S+

Despre Arctic ANFB276S+

Daca nu v-ati hotarat pana acum si incat va mai ganditi, noi va propunem o varianta moderna de achizitie, fiind vorba despre frigiderul cu o usa Arctic ANFB276S+

Arctic ANFB276S+
Frigider cu o usa Arctic ANFB276S+, 250 l, Clasa A+, H 151 cm, Silver

Culoarea este un detaliu important la orice frigider. Cea pe care o are acesta este argintiul, o culoare despre care trebuie spus ca se asorteaza cu aproape orice. Inaltimea acestui dispozitiv de racire a alimentelor este de 151cm. De asemenea, include si o latime de 59.5 cm. Adancimea sa este de 60 cm.

Despre Arctic ANFB276S+

Frigider cu o usa Arctic ANFB276S+ – aspecte asupra carora trebuie sa va indreptati atentia

Citeste si despre Sharp SJXE680MBK

O componenta principala a acestui frigider este volumul sau, despre care trebuie spus ca cel net total este de 250 l. Usile sa reversibila este de mare utilitate, intrucat va va ajuta sa il asezati asa cum doriti. Are si un compresor, de care depinde functionalitatea sa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest model este compus din frigider si congelator. Frigiderul are un volum net de 221 l. Rafturile de pe usa sus in numar de 5, iar cele din interiorul sau sunt in numar de 3. In total, veti avea 8 rafturi realizate dein sticla, unde sa asezati alimentele, ceea ce este un mare plus. Veti organiza alimentele in functie de dimensiuni, astfel incat sa va ramana cat mai mult spatiu.

Despre compartimentele speciale pe care le are frigiderul cu o usa Arctic ANFB276S+ trebuie spus ca sunt in numar de 2. Mai exact, acesta dispune de un compartiment pentru frcute si legume, dar si unul pentru depozitarea sticlelor. Suport pentru oua si tava pentru gheata reprezinta accesoriile sale de baza. Congelatorul prezinta un volum de 29 l, unde sa puteti aseza, fie carnea, fie bauturile sau alte alimente. Aceasta parte a aparatului electrocasnic are doar un compartiment.

Citeste si despre Gorenje RF4141ANW

Este prezent si sistemul antibacterian, precum si functia de ajustare a rafturilor. Un sistem bacterian nu ar trebui sa lipseasca de la niciun frigider, intrucat va proteja aparatul de bacterii. De asemenea, ajustarea rafturilor este utila intrucat veti putea dispune de mai mult spatiu pentru a aseza alte alimente. Despre zgomotul pe care il emite acest aparat, trebuie spus ca este de 43 dB.

Frigiderul cu o usa Arctic ANFB276S+ include un nivel scazut de consum la curent electric, acesta fiind anual de 228 kWh. Clasa de eficienta energetica pe care include acest model este A+, fiind o clasa buna din punct de vedere al consumului de curent electric. Despre autonomia fara curent, trebuie spus ca este destul de buna, aceasta fiind de 20 h. Este important de amintit faptul ca acest frigider este dotat si cu tehnologia mix zone. Datorita acesteia, veti putea ajusta rafturile de pe usa, astfel incat sa pozitionati asa cum doriti sticlele sau alimentele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu o usa Arctic ANFB276S+ este modelul potrivit pentru pastrarea alimentelor intr-un mod cat mai organizat si sanatos. Cu ajutorul acestuia, veti avea grija de alimente cat mai mult timp. Modelul nu este unul scump.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply