Heinner HMB-47NHA+

Va ganditi sa cumparati un frigider tip mini-bar pentru a pastra bauturile pe perioada verii, dar si fructele sau legumele? Aceasta este un produs cu o utilitate ridicata, avand in vedere faptul ca nu are dimensiuni mari si poate fi mutat oriunde. Mai mult, pastreaza bautura rece si alimentele, astfel incat sa le puteti consuma exact asa cum va doriti. Un model care isi merita banii, recomandat din multe punct de vedere este frigiderul mini-bar Heinner HMB-47NHA+.(Doar acum la reducere)

Heinner HMB-47NHA+

Despre Heinner HMB-47NHA+

Este un model care se utilizeaza destul de usor, fiind practic. Inaltimea pe care o masoara acesta este de 51.3 cm. Ca latime, acesta este de 44 cm. Mai trebuie mentionata si adancimea acestuia, care este 47.3 cm. Greutatea acestui frigider mini bar este de 13 kg.

Heinner HMB-47NHA+
Frigider mini-bar Heinner HMB-47NHA+, 47 l, Clasa A+, H 51.3 cm, Alb

Acest model de frigider mini bar are un tip de incastrare standard. De asemenea, are o usa, aceasta fiind reversibila, astfel ca o puteti muta, fie in stanga, fie in dreapta.

Despre Heinner HMB-47NHA+

Componentele partii tehnice a frigiderului mini-bar Heinner HMB-47NHA+

Citeste si despre Gorenje ORB152CO

Frigiderul mini-bar Heinner HMB-47NHA+ are un volum net total de 47 l. In plus, sistemul de racire al acestuia este de tip static. De precizat este si faptul ca acest model functioneaza pe baza unui compresor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderului ii revine un volum net total de 43 l. De asemenea, sistemul de dezghetare al acestui model Heinner este unul manual. Rafturile pe care le incorporeaza acesta sunt si ele in numar de 2, asfel ca puteti sa asezati alimentele asa cum vreti. Usa acestuia detine si ea tot 2 rafturi, unde veti putea depozita alimentele necesare.

Chiar daca este un model cu o capacitate mai mica, asta nu inseamna ca nu include compartimente speciale. Astfel ca, acesta are un compartiment special pentru fructe si legume, unde se vor pastra mai bine. Are inclus si un suport pentru oua, acesta fiind unul util. Rafturile sunt realizate din sticla, un material destul de bun. Pe de alta parte, acest frigider mini bar are si un panou de comanda de tip mecanic.

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Nu trebuie lasat deoparte nici congelatorul acestuia, care detine un volum de 4 l. Acesta este bun pentru a depozita carne, bauturi sau fructe. Beneficiaza de un sistem de dezghetare manual si un compartiment. Termostatul sau ajustabil este tocmai bun pentru a regla temperatura atunci cand aveti nevoie. Un astfel de produs va emite un nivel de zgomot de 41 dB. Clasa de eficienta energetica a acesui aparat electrocasnic din gama Heinner este A+, care va reduce semnificativ consumul de curent electric.

Frigiderul mini-bar Heinner HMB-47NHA+ se incadreaza in clasa climatica AT. De asemenea, fiind un model mini, nu va avea un consum ridicat de energie, anual acesta fiind de 106 kwh. Lungimea cablului din doatarea acestui frigider este de 1 m.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul mini-bar Heinner HMB-47NHA+ este un model, care dispune de numeroase avantaje. Nu consuma mult si are un volum destul de potrivit. Acesta va va fi de mare ajutor atunci cand veti avea nevoie sa pastrati bauturile pe timpul verii si nu numai. Pretul sau este unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply