Gorenje ORB152BL

Pentru cei care acordata o atentie destul de mare design-ului unui frigider, avem o veste buna. Gama Gorenje are modele noi, care dispun de culori speciale. Un astfel de model care are culoare albastru este frigiderul Gorenje ORB152BL.(Doar acum la reducere)

Gorenje ORB152BL

Despre Gorenje ORB152BL

Acest frigider este din gama Gorenje, culoarea sa fiind albastrul, o astfel de culoare fiind mai speciala si rar intalnita. Un aspect referitor la dimensiunea sa de precizat este faptul ca are o inaltime de 154 cm. Destul de buna este latimea acestuia, fiind de 60 cm. Cat despre adancimea care ii revine acestuia trebuie spus ca este de 66.9 cm. Alt detaliu important este si greutateasa, aceasta fiind de 58 kg.

Gorenje ORB152BL
Frigider Gorenje ORB152BL, 260 l, Clasa A++, H 154 cm, Albastru

Frigiderul Gorenje ORB152BL are un volum net total de 254 l. De spus este si faptul ca are un compresor. Usa acestuia se deschide spre partea dreapta.

Despre Gorenje ORB152BL

Frigiderul Gorenje ORB152BL – specificatii tehnice utile

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL

Pe de o parte, acest frigider are inclus un volum de 229 l, o astfel de capacitate fiind utila pentru a depozita alimente destule. O caracteristica importanta de precizat este si sistemul de dezghetare al frigiderului, acesta fiind unul automat, ceea ce inseamna ca va fi destul de usor de utilizat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Cele 4 rafturi pe care le are acest model sunt de mare utilitate pentru a putea aseza alimentele intr-un mod cat mai organizat. Compartimentul pentru fructe si legume este si el important, intrucat va va ajuta sa depozitati alimentele intr-un loc sigur si cu temperaturi potrivite. Beneficiaza de un suport pentru oua, unde le veti putea aseza in siguranta. De asemenea, veti avea la indemana si un suport pentru sticle, alaturi de tava pentru gheata.

Acest congelator are un volum de 25 l, acesta fiind unul destul de potrivit. O alta specificatie a congelatorului este sistemul de dezghetare, acesta fiind unul manual.Pentru a va face o idee referitoare la functia acestuia, trebuie spus ca are o capacitate de congelare de 2 kg in 24 h. Cool’n’Fresh este o functie moderna de care dispune acest frigider, fiind utila pentru ca alimentele sa se pastreze cat mai bine. DynamiCooling, Crispzone, dar si FreshZone sunt alte tehnologii pe care le are acesta, ceea ce il face demn de achizitie.

Citeste si despre Indesit TAA5

Frigiderul Gorenje ORB152BL este un model destul de silentios, avand un nivel de zgomot de 40 dB. De asemenea, precizam si faptul ca incadreaza intr-una dintre cele mai bune clase de eficienta energetica, aceasta fiind A++. Consumul de energie va fi unul scazut, ceea ce va va indemna sa il va indemna sa il achizitionati.

Insa, avantajele acestuia nu se opresc aici. Mai exact, acesta mai are si o clasa climatica buna, aceasta fiind SN-ST-N-T. Este necesar de spus faptul ca acest frigider include si un consum anual de energie de 186 kWh, aceasta valoare fiind destul de scazuta. Despre consumul zilnic de energie trebuie spus ca este si el de 0.51 kwh. De altfel, autonomia sa fara curent este de 17 h, fiind destul de buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Prin urmare, frigiderul Gorenje ORB152BL este un model prevazut cu multe caracteristici moderne, dar si cu un design special. Se remarca destul de usor si merita banii, chiar daca are un pret usor ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply