Beko HS22953

Cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti inca din copilarie sa ne facem provizii pentru sezonul rece. Camara este plina de dulceata, compoturi, dar pentru legume si carne avem nevoie de un congelator bun in care ca sa le putem pastra fara ca acestea sa se altereze. Lada frigorifica Beko HS22953 este ajutorul potrivit tuturor nevoilor noastre. De acum poti sa te bucuri de mancare cu legume crescute bio pe intreaga perioada sezonului rece.(ACUM la reducere)

Beko HS22953

Despre Beko HS22953

Beko HS22953 are culoarea alba este un congelator orizontal, cu dimensiunile ( I x L x A ) astfel ca are nevoie de un spatiu mai mare unde sa fie plasat. Acum poti depozita mai multe alimente si carne pe care doresti sa o pastrezi o perioadă mai lunga de timp, deoarece lada frigorifica Beko HS22953 are un volum net total de 284 litri, pentru a te putea bucura de un loc mai incapator.

Beko HS22953
Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, Clasa A++, Alb

Clasa energetica A++ asigura un consum mult mai scazut de energie in comparatie cu clasele energetice A si A+, avand un consum maxim pe an de 208 kW/an si 0,57 kW/24h, pentru ca tu sa beneficiezi de calitate dar si de un consum mult mai scazut al energiei electrice, astfel economisesti banii pe care inainte ii consumai platind factura la energie. Nivelul de zgomot este de 43 dB, un indice destul de mic, ceea ce înseamnă ca lada figorifica Beko HS22953 este silentioasa.

Despre Beko HS22953

Caracteristici speciale si functii ale congelatorului orizontal Beko HS22953

Citeste si despre Gorenje RF4141ANW

Lada frigorifica Beko HS22953, are trei cosuri din sarma speciale pentru depozitarea alimentelor care nu doresti sa inghete foarte tare sau produsele la care vrei sa ai acces mai usor fara a fi nevoie sa cauti prin tot congelatorul dupa ele, astfel v-ei pastra totulto organizat si in ordine ca sa stii mereu unde se afla fiecare sortiment de legume sau orice ingredient.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Capacitatea de congelare raportata la o zi este de 17 kg/24h. Functia iluminare interioara, este special gândită, astfel ori de cate ori deschizi usa congelatorului, se v-a aprinde o lumina care iti v-a fi de foarte mare ajutor, deoarece vei putea gasii tot ce ai nevoie. Panoul de control cu LED perimite setarea usoara a tenpraturii la care doriti sa congelati alimentele in functie de nevoile dumneavoastră. Garnitura antibacteriana va asigura siguranta impotriva microbilor, datorita unor aditivi speciali plasati pe suprafata garniturii ce au rol de a impiedica formarea mucegaiului si a microbilor atat pe suprafata garniturii cat si in interiorul congelatorului, pentru ca tu sa fi sigur ca iti vei pastra sănătatea consumand alimentele din congelatorul Beko HS22953.

Functia avertizare luminoasa va anunta printr-un semnal luminos ca temperatura din combina frigorifica nu este corespunzatoare atuci cand congelarea rapida este activata sau sau in cazul in care apare o situatie neprevazuta, pentru ca tu sa stii mereu daca conditiile de functionare sunt sau nu cele optime. Functia inchidere de s

Citeste si despre Bosch KGF56PI40

Beko HS22953 are un pret foarte avantajos, aproximativ de 1100 lei, un pret potrivit oricarei categorii de buget. Raportul intre pret si calitate este foarte echilibrat, deoarece lada frigorifica Beko HS22953 are multe calitati.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Combina frigorifica Beko HS22953 este ajutorul tau potrivit in casa, deoarece pastreaza alimentele si carnea o perioadă mai lungă de timp, astfel te poti aproviziona din timp pentru iarna cu produse sanatoase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply