Bosch KGF56PI40

O combina frigorifica moderna este ceea ce si-ar dori oricine pentru locuinta sa. Tocmai de aceea, nu ratati o astfel de recomandare si mergeti la cumparaturi. Este vorba despre combina frigorifica Bosch KGF56PI40. (cea mai buna oferta AICI)

Bosch KGF56PI40

Despre Bosch KGF56PI40

Latimea pe care o are aceasta combina frigorifica este de 70 cm. Fiind o combina frigorifica, va avea o inaltime mai mare, aceasta fiind de 193 cm.

Bosch KGF56PI40
Combina frigorifica Bosch KGF56PI40, 480 l, No Frost, Clasa A+++, H193, Inox

Acest model de combina frigorifica include cateva lampi LED in interiorul sau, astfel incat sa puteti vedea mai bine alimentele. De asemenea, despre acestea mai trebuie spus faptul ca vor avea si un consum mai scazut, fiind aprinse mereu cand frigiderul va functiona.

Despre Bosch KGF56PI40

Cum arata combina frigorifica Bosch KGF56PI40 din punct de vedere al partii interne

Citeste si despre Arctic ANFB245+

O prima caracteristica a acestui model este faptul ca detine sistemul de dezghetare de tip No Frost. Acest sistem este unul modern, care va avea grija ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Astfel ca, un astfel de sistem va extrage caldura din frigider, asa incat sa se dezghetare in mod automat din cand in cand. De asemenea, un astfel de sistem va impiedica formarea ghetii. Uitati de alimentele cu gheata formata, intrucat acest frigider le va pastra cat mai bine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Este necesar de spus faptul ca aceasta combina frigorifica Bosch KGF56PI40 face parte dintr-o clasa climatica de tip SN-T. Aceast model are rafturi care sunt realizate din sticla. Si congelatorul din componenta acestui aparat are tot un sistem de dezghetare de tip No Frost.

FreshSense sunt senzorii pe care ii detine aceasta combina frigorifica. Acestia au rolul de a monitoriza temperatura, atat din interiorul, cat si din exteriorul aparatului. De asemenea, si cea ambientala este monitorizata. Aceast lucru este realizat pentru ca temperatura din interior sa fie pastrata in mod constant.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Combina frigorifica Bosch KGF56PI40 include si functia SuperCooling. Despre aceasta trebuie spus faptul ca are rolul de a raci alimentele pe care le-ati asezat de curand in frigider. In plus, acesta nu lasa ca alimentele sa se incalzeasca. Despre SuperFreezing trebuie spus ca este acea functie care va proteja alimentele de incalzire. Este stiut faptul ca acestea sunt mai predispuse sa se incalzeasca atunci cand adaugati noi alimente in frigidere. Tocmai de aceea, aceasta functie are rolul de a pastra temperatura acestora. Avand functia de congelare automata, frigiderul va reveni la temperatura initiala. De asemenea, va avea si efect de reducere a risipei de energie.

Multi Airflow S va contribui la racirea constanta a interiorului. Astfel ca, acesta va produce curenti de aer reci, dar si uniformi. Airfresh Filter este un filtru util, care va elimina instant mirosurile neplacute, dar si bacteriile. Astfel ca frigiderul dumneavoastra se va mentine mereu curat. Indiferent de miros, chiar si cele mai intense, vor fi neutralizate. De asemenea, nu va fi necesar sa inlocuiti filtrul, acesta facandu-si mereu treba ca in prima zi. Aerul va fi mereu proaspat!

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, dupa cum se vede, aceasta combina frigorifica este un model dotat cu tehnologie moderna. Aceasta tehnologie, precum Multi Airflow S, SuperCooling sau SuperFreezing ofera numeroase beneficii alimentele pe care le depozitati, acesta fiind un lucru importantpentru sanatatea dumneavoastra. Despre pretul sau trebuie spus ca este unul usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply