Zanussi ZRG16605WA

Asocierea dintre electrocasnice si dintre mancare este una destul de clara fie ca este vorba despre cele necesare procesului de gatire sau poate de cele necesare pentru partea de stocare a alimentelor iar Zanussi ZRG16605WA poate fi un element activ in aceasta directie.(vezi reducerile de AZI)

Zanussi ZRG16605WA

Despre Zanussi ZRG16605WA

Un frigider Zanussi ZRG16605WA este cu siguranta un usor plus adus oricarui spatiu si asta pentru ca beneficiaza de avantajul de aavea un gabarit redus ce il face potrivit pentru acele locuri sau spatii mai restranse. Tot de partea de gabarit redus dar si de partea de aspect important al acestui model mai putem lega faptul ca poate fi ales pentru locul de munca sau poate pentru unele camere de pensiune sau de hotel.

Zanussi ZRG16605WA
Frigider cu o usa Zanussi ZRG16605WA, 153 l, Clasa A+, H 85 cm, Alb

In orice situatie s-ar afla trebuie sa vedem totusi ceea ce inseamna alegerea efectiva a sa si trebuie precizat faptul ca este vorba despre un frigider cu o singura usa si astfel de absenta unui congelator.

Despre Zanussi ZRG16605WA

Prietenos de fiecare data

Citeste si despre Liebherr Confort CT 3306

Pentru cei care poate au la munca un spatiu unde servesc masa sau poate pentru cei care vor sa aiba in birou mereu o bautura racoritoare sa isi puna mancarea la rece pentru pauza de masa Zanussi ZRG16605WA este o alegere prietenoasa. Pentru toate utilizarile insa veti avea de vazut si partea de spatiu disponibil iar asta pentru ca veti putea sa va bucurati de gabaritul relativ redus cu o inaltime de 85cm, cu o latime de 55 cm iar pentru partea de adancime de una de 61.2 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Chiar daca recomandarea ar fi pentru o utilizare in cadrul bucatariei nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce priveste alte utilizari insa la spatiul alocat instalarii trebuie sa vedeti si deschiderea usii spre dreapta. Odata asezat Zanussi ZRG16605WA veti avea ceea ce ofera gabaritul si este vorba in primul rand despre posibilitatea utilizarii unui volum net de stocare de 153l.

Cu siguranta si partea de utilizare sau de punere in valoare a acestui spatiu poate conta pentru a decide daca Zanussi ZRG16605WA este prietenos cu voi sau cu nevoile voastre sau nu. Veti avea pentru partea de usa un numar de 3 rafturi ce pot fi utilizate pentru a aseza sticle, recipiente mai reduse ca si inaltime sau poate oua si care pot fi puse in suportul special pentru ele.

Citeste si despre Liebherr Premium KBPes 4354

Cum recipientele si vasele utilizate sunt variate ca si gabarit si cele doua rafturi din sticla foarte rezistenta ale Zanussi ZRG16605WA pot fi asezate astfel incat sa puteti sa puneti ce doriti si unde doriti. Tot pentru a va fi mai usor veti avea si compartimentul special pentru fructe, legume sau poate ciuperci si care este si el unul destul de incapator.

Nu mai aveti de vazut decat ceea ce tine de sistemul de dezghetare automata dar si de ceea ce implica utilizarea efectiva prin prisma nivelului de zgomot de maxim 38dB sau poate cea a consumului de energie specific clasei de eficienta A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un produs fiabil si avantajos sau prietenos se poate vedea odata ce este pus in functiune iar posibilitatea de a seta conditii foarte bune pentru alimentele voastre cu implicatii sau costuri minime este de dorit de fiecare iar acest model poate face asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply