Star-Light CDD-240AP

Posibilitatile de gatire sunt legate cu siguranta de alimentele pe care le aveti la dispozitie dar in acelasi timp si de partea de electrocasnice pe care le veti putea utiliza insa se poate sa fie vorba despre unele situatii sau elemente care leaga partea de electrocasnice cu cea de alimente iar Star-Light CDD-240AP poate fi o materializare a acestora.(vezi reducerile de AZI)

Star-Light CDD-240AP

Despre Star-Light CDD-240AP

Un frigider cu doua usi poate fi vazut ca un frigorific avantajos pentru orice bucatarie dar mai ales pentru cei care poate nu au nevoie de un congelator foarte mare ci de un frigorific relativ incapator iar acest model ofera aceste caracteristici.

Star-Light CDD-240AP
Frigider cu doua usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb

Partea de incapator pentru Star-Light CDD-240AP se traduce prin cei 240l pe care ii are insa acest volum se poate evalua prin modul in care se imparte intre cele doua compartimente si anume frigiderul din partea de joc si congelatorul din partea de sus.

Despre Star-Light CDD-240AP

Potrivit pentru voi

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153RL

Electrocasnicul potrivit poate fi categorisit destul de greu ca fiind in acest fel insa pentru un frigider cu doua usi Star-Light CDD-240AP acest lucru este cu siguranta mai usor de facut intrucat se poate dovedii un plus pentru orice bucatarie. Tot ca si plus poate fi vazut acest model poate pentru locul de munca si unde aveti un spatiu de servit masa si astfel este nevoie si de un frigorific care sa tina alimentele in siguranta indiferent de ce anotimp sau de temperatura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Pozitionarea Star-Light CDD-240AP este un alt element pe care trebuie sa il aveti in vedere indiferent daca va fi asezat in bucatarie sau in orice incapere iar dimensiunea de 159cm in inaltime, 55 cm in latime si 55cm in adancime va dicta acest lucru. Un plus al asezarii fata de alte modele dar si fata poate de un model mai vechi veti avea sistemul de usi reversibile si astfel puteti alege sensul de deschidere.

Odata asezat si pozitionat oriunde considerati necesar putem sa trecem la ceea ce inseamna utilizarea spatiului pe care il ofera si veti avea pentru frigider un volum net de 199l in timp ce pentru congelator veti avea unul de 41l. O astfel capacitate de stocare este cu siguranta de dorit si importanta pentru orice posibilitati de gatire insa si utilizarea fiecarui compartiment al Star-Light CDD-240AP in parte este importanta.

Citeste si despre Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD

Pentru partea de congelator veti avea posibilitatea de utiliza unul dintre cele doua compartimente iar pentru frigider veti avea 3 rafturi pe usa acestuia si un compartiment pentru fructe si legume. Partea de rafturi din sticla este lasata separat pentru ca veti avea posibilitatea de a pune cele 4 rafturi functie cum doriti si sa asezati pe acestea orice doriti insa sa nu uitam si de compartimentul pentru lactate oferit de Star-Light CDD-240AP.

Functii benefice pentru acest model mai sunt si mai poate fi vorba despre faptul ca va ofera un sistem de iluminare dar si un nivel de zgomot de doar 42dB insa si clasa A+ de eficienta energetica poate conta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un frigider este elementul sau poate fi elementul cel mai important din bucatarie dar asta daca este ales precum acest model functie de ceea ce ofera si de ceea ce inseamna o utilizare eficienta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply