Neff KI5872F30

Orice locuinta are nevoie de un loc bun pentru depozitarea alimentelor. Tocmai de aceea, pentru pastrarea la rece au aparut tot felul de dispozitive: frigidere, combine frigorifice, minifrigidere – toate in functie de necesitatile fiecarei familii in parte. Iar atunci cand vine vorba despre combine frigorifice, nu putem sa nu observam cat de mult a evoluat tehnologia. Si asta nu este tot. Unele modele si-au imbunatatit atat de mult capacitatile de racire, incat ele pot fi folosite pentru a prelungi durata de viata a alimentelor perisabile. Iar un exemplu concret in acest sens este combina frigorifica Neff KI5872F30, adica produsul pe care am ales si noi sa vi-l prezentam astazi. (ACUM la reducere)

Neff KI5872F30

Despre Neff KI5872F30

Neff KI5872F30 este genul de combina frigorifica ce vine cu un sistem inovator de tipul touch control. Acest lucru inseamna ca ea poate fi controlata usor, prin intermediul atingerilor. Afisajul sau este simplu si intuitiv si poate fi folosit pentru ca utilizatorul sa-si dea seama ce se petrece in interiorul comparimentelor.

Neff KI5872F30
Combina frigorifica incorporabila Neff KI5872F30, 272 l , Clasa A++, Low Frost, Touchcontrol, Afişaj, FreshSense, H 177 cm

Volumul pe care il pune la dispozitie acest model este de 272 L, in timp ce inaltimea este una buna si are 177 cm. Iluminarea din interiorul modelului prezentat este pe baza de led, un atribut adesea intalnit in cazul combinelor moderde. Totodata, aceasta iluminare vine cu avantajul ca nu se incinge.

Despre Neff KI5872F30

Neff KI5872F30 – genul de combina frigorifica construita prin atentie la detalii

Citeste si despre Arctic AD60290+

In cazul modelului Neff KI5872F30 vorbim despre un sistem de tipul FreshSense. Acesta este ideal pentru prospetime, un aspect care se obtine atat prin controlul umiditatii, cat si a temperaturii din interior. Iar alimente precum fructele, legumele sau verdeturile se bucura de o perioada de pastrare mult mai mare. Practic, acestea ajung lejer la doua saptamani, fara a-si pierde proprietati precum gustul, mirosul sau nutrienti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aceesi prospetime este pastrata si in cazul alimentelor precum carnea si pestele, controlul realizandu-se tot cu ajutorul curentilor de aer din interior.

Totodata, vorbim si despre LowFrost, sistemul care determina o cantitate mai mica de gheata in congelatorul combinei Neff KI5872F30. Aceatsa ajuta la o dezghetare mai rapida, fara ca alimentele sa fie scoase cu mult timp inainte. Asa ca de acum incolo nu mai este o problema faptul ca ati uitat dimineata sa scoateti carnea din congelator, pentru a o putea prepara la cina.

Citeste si despre Beko GN162431ZX

Tot printre dotarile combinei frigorifice Neff KI5872F30 amintim si consumu redus de energie, ea facand parte din clasa A++. Mai precis, anual, consumul ajunge doar la 227 kWh. Clasa climatica este de tipul SN-T, fiind una adesea intalnita in cazul combinelor.

Autonomia fara curent a produsului este mai mare decat in cazul altor modele, fiind vorba de 26 H. Dintre toate compartimentele, cel mai important este cel pentru fructe si legume. Acesta este capabil de a seta atmosfera ideala pentru pastrarea produselor perisabile. Dincolo de asta, exista si suport pentru sticle si oua.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de combina Neff KI5872F30 este unul bine stabilit, avand in vedere buna reputatie a acestui produs. Mai mult, combina se intalneste in locuri in care se depoziteaza multe alimente, precum resturantele sau cafenelele.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply