Beko GN162431ZX

Atunci cand vine vorba despre un side by side pe care sa il aveti in locuinta dumneavoastra va putem recomanda un model care sa va ajute din punct de vedere al pastrarii alimentelor. Un astfel de exemplar este Side by side Beko GN162431ZX.(ACUM la reducere)

Beko GN162431ZX

Despre Beko GN162431ZX

Side by side Beko GN162431ZX este un model standard cu 2 usi. Suprafata este realizata din inox anti amprenta, ceea ce inseamna ca acesta se va curata mai usor. Despre display-ul pe care il are acesta, trebuie spus ca este unul de tip touscreen, acesta fiind cel care se va controla destul de usor. Culoaree acestuia este argintiul, o culoare care se va potrivi de minune pentru a asorta aparatul in bucataria dumneavoastra.

Beko GN162431ZX
Side by side Beko GN162431ZX, 544 l, Clasa A++, NeoFrost, H 179 cm, Inox antiamprenta

In plus, acest exemplar mai are si un dozator de apa, acesta fiind util pentru a pastra apa rece. In ceea ce priveste sistemul de racire al frigiderului trebuie spus ca este unul de tip No Frost, un sistem modern care va raci alimentele asa cum trebuie.

Despre Beko GN162431ZX

Side by side Beko GN162431ZX – aspecte demne luat in considerare

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Side by side Beko GN162431ZX are o clasa energetica de tipul A++, aceasta fiind o clasa de eficienta energetica care are rolul de a asigura un consum redus de curent electric. Mai mult decat atat, nivelul de zgomot pe care il are acest produs trebuie spus ca este de 43 db.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Volumul total al acestui este de 544 l, spatiul interior fiind unul generos, ceea ce inseamna ca acest se potriveste pentru a pastra o capacitate destul de mare de alimente.

Side by side Beko GN162431ZX are functii destul de bune pentru pastra alimentele, acestea fiind: Ion Guard, Active Fresh Blue Light, Neofrost Dual Cooling, Active odour filter, Iluminare coloana LED, EverFresh+.

Citeste si despre Electrolux EAL6240AOU

Side by side Beko GN162431ZX are si functia de semnalare audio, aceasta fiind utila pentru a va anunta cand usa este deshisa. Pe de alta parte, despre acest side by side mai trebuie spus si faptul ca are un consum anual de energie de 370 kWh. Agentul de racire pe care il are acest model este de R600a. Tensiunea de care dispune acest model la alimentare este de 220 V – 240 V. Fara curent, acest model are o autonomie de pana la 9 h.

In ceea ce priveste volumul net pe care il are acest exemplar trebuie spus ca este de 368 l, acesta fiind unul destul de incapator. Despre rafturile acestui frigider trebuie spus ca sunt in numar de 7, ceea ce inseamna ca alimentele vor fi organizate cat mai bine. Despre sistemul de dezghetare pe care il are acest frigider trebuie spus ca este unul automat. Mai mult decat atat, compartimentul pentru legume & fructe si cel pentru sticle sunt importante pentru a le pastra pe acestea cat mai bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Side by side Beko GN162431ZX este un side by side incapator, precum multe alte modele. Acesta prezinta functii care se dovedesc a fi unele cat se poate de utile pentru ca alimentele sa fie pastrate in conditii cat mai bune. Pretul de vanzare al acestui model este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply