Midea HC-689WEN

Atunci cand vine vorba despre pastrarea alimentelor, sunt multe aparate. Astfel, daca aveti nevoie de un aparat care sa va ajute din acest punct de vedere va recomandam Side by Side. Un astfel de aparat va poate ajuta sa depozitati un volum mare de alimente, astfel incat sa le pastrati pe o perioda cat mai lunga de timp. Acesta este Side by Side Midea HC-689WEN.(ACUM la reducere)

Midea HC-689WEN

Despre Midea HC-689WEN

Despre latimea aparatului trebuie spus ca este de 89.5 cm. Adancimea pe care o masoara dispozitivul este si ea de 74.5 cm. In plus, inaltimea pe care o prezinta va fi de 178.8 cm. Greutatea care ii revine aparatului este de 89 Kg.

Midea HC-689WEN
Side by Side Midea HC-689WEN, 527l, Clasa A+, Display, Total No frost, H 178cm, Inox

Side by Side Midea HC-689WEN are 2 usi, acestea fiind importante pentru separarea partilor de pastrare a alimentelor. Acest model de side by side are o suprafata din inxo, despre care trebuie spus ca este cea care se va pastra curata mai usor si va avea o rezistenta crescuta in timp. Culoarea acestuia este tot inoxul.

Despre Midea HC-689WEN

Side by Side Midea HC-689WEN – un model cu multe trasaturi demne de luat in considerare

Citeste si despre Samsung CRB37J5800/EF

Side by Side Midea HC-689WEN are un sistem de racire de tip No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator, un astfel de sistem fiind unul modern. Din punct de vedere al consumului de curent electric, acest model prezinta clasa A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Precizam faptul ca acest dispozitiv are si un nivel de zgomot de 43 Db. Fiind un side by side, acesta va avea un volum destul de mare, acesta fiind de 527 l. Cat despre functiile pe care le include acest produs mai trebuie spus ca sunt destul de bune, precum termostatul reglabil, sistemul de iluminare cu LED, precum si functia de super racire. Drept accesoriu inclus de catre acest model trebuie spus ca este reprezentat de catre tava pentru gheata.

Side by Side Midea HC-689WEN include un compresor. Consumul anual de energie pe care il are este de 405 kWh. Zilnic, acest consum va fi de 1.11 kWh. Despre clasa climatica trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind SN – N – ST. Agentul de racire este de tipul R600a. In ceea ce priveste volumul net al frigiderului trebuie specificat faptul ca este de 339 l, cu alte cuvinte, vorbim despre un frigider spatios.

Citeste si despre Bosch KGE36VW4A

Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, iar cele de pe usi sunt in numar de 5. Despre sistemul de dezghetare al frigiderului trebuie spus ca este unul de tip automat. Acesta prezinta si un compartiment special pentru depozitarea legumelor & fructelor. In plus, rafturile pe care le are acesta sunt realizate din sticla.

In plus, congelatorul pe care il are acest side by side are un volum destul de mare, acesat fiind de 171 l. Este destul de compartimentat, acesta avand 5 compartimente. Si aceasta parte prezinta tot un sistem de dezghetare de tip automat. In plus, are si o capacitate de 9 kg, aceasta fiind una destul de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Side by Side Midea HC-689WEN este un model cu o capacitate mare, eficient si destul de modern.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply