Liebherr Confort CUEL 3331

Va doriti un produs de pastrare a alimentelor. Atunci va recomandam un model care va va placea, acesta fiind Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331.(vezi reducerile de AZI)

Liebherr Confort CUEL 3331

Despre Liebherr Confort CUEL 3331

Acest exemplar este alb, ceea ce inseamna ca se va potrivi destul de bine acolo unde il veti aseza. Despre latimea pe care o are trebuie spus ca este una destul de buna, aceasta fiind de 55 cm, poate chiar mai mica fata de alte aparate.

Liebherr Confort CUEL 3331
Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331, 296 l, Clasa A++, SmartFrost, Iluminare LED, VarioSpace, H 181.2 cm, Inox

In ceea ce priveste adancimea pe care o are acest aparat trebuie spus ca este de 63 cm. In ceea ce priveste inaltimea de care dispune acest produs trebuie spus ca este de 181.2 cm. Ca greutate, acesta cantareste 64.3 Kg.

Despre Liebherr Confort CUEL 3331

Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331 – despre caracteristicile pe care le detine aparatul

Citeste si despre Arctic OM205+

Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331 are un sistem de racire de tip Smart Frost. Anual, acest model are un consum de energie care este de 211 kWh. In ceea ce priveste consumul zilnic trebuie spus ca este de 0.576 kWh. In ceea ce priveste clasa climatica pe care o are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este de SN-ST. La alimentare, acest produs prezinta o tensiune destul de mare, potrivita pentru un astfel de model, aceasta fiind de 220 V – 240 V. Fara curent, aceasta combina frigorifica prezina o autonomie de 27 h, fiind destul de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De asemenea, mai trebuie specificat si faptul ca acest model detine usi care au o deshidere spre partea dreapta, fiind si reversibile. Clasa energetica A++ este cea care are grija ca acest model sa nu consume mult curent electric, iar acesta lucru se va vedea la facturi pentru care nu veti mai da multi bani. Acest aparat va emite un zgomot de 39 Db.

Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331 are un volum net total de 296 l, fiind destul de bun. Compartiment legume & fructe este locul unde vor fi pastrate aceste alimente, astfel incat acestea sa poata avea conditii cat mai potrivite. Desigur ca, din componeneta ssa nu lipsesc nici suportul pentru oua sau cel pentru sticle.

Citeste si despre Gorenje RK6191AW

Despre frigider trebuie spus ca are un volum destul de mare, acesta fiind de 212 l, aici incapand destul de multe alimente. Rafturile din dotarea sa sunt in numar de 3, acestea fiind potrivite pentru a aseza alimentele intr-un mod cat mai organizat. Rafturile de pe usile acestuia sunt in numar de 4, ceea ce inseamna ca veti putea aseza alimente pe care vreti sa le aveti mereu la indemana. Despre sistemul de dezghetare pe care il are acest frigider trebuie spus ca este de tip automat, iar despre rafturile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt realizte din sticla.

Pe de alta parte, despre congelatorul pe care il are acest produs trebuie spus ca este unul destul de incapator, volumul sau fiind de 84 l. De asemenea, este important de spus si faptul ca are 3 compartimente, iar dezghetarea acestuia este una de tip manual. In ceea ce priveste capacitate de inghet pe care o are acesta trebuie spus ca este de 4 Kg. Functiile pe care le are aceast Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331 sunt: Iluminare LED si SmartFrost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr Confort CUEL 3331 este un produs demn de a fi achizitionat. Pretul sau este destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply