Arctic OM205+

Sunteti in dubii daca sa achizitionati o lada frigorifica sau nu? Noi va vom sugera achizitia unei, intrucat va fi mai usor de utilizat, iar alimentele vor avea parte de o temperatura potrivita. Este si cazul modelului de lada frigorifica Arctic OM205+. (Doar acum la reducere)

Arctic OM205+

Despre Arctic OM205+

Referitor la design-ul acestui model, trebuie spus ca este de culoare alba, simpla. Latimea sa este de 75.1 cm si va trebui sa tineti cont de aceasta intrucat veti unde sa o asezati. De asemenea, are o inaltime de 91.2 cm, fiind tocmai buna din acest punct de vedere. Adancimea este de 72.5 cm, stand destul de bine si la acest capitol. Greutatea nu este una prea mare, fiind de 35 kg.

Arctic OM205+

Lada frigorifica Arctic OM205+, Panou de control cu LED, Functia VarioStore, 205 l, Alb

Nu trebuie uitat de spus ca acesta model are un compresor. Functiile sale sunt unele moderne, care va ajuta functionarea sa fie cat mai eficienta. Mai exact, este vorba despre functionalitatea pe care o re la temperaturi scazute, dar si functionarea neintrerupta de variatiile de temperatura.

Despre Arctic OM205+

Cum se prezinta lada frigorifica Arctic OM205+ din punct de vedere al partii interne?

Citeste si despre Beko GN1416221XP

Una dintre carcteristicile importante ale acestei lazi frigorifice Arctic este capacitatea sa, de ceare trebuie tinut cont intrucat veti sti cate alimentele veti putea depozita in aceasta. Astfel, acest model detine un volum net total de 205 l, acesta fiind destul de bun.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Panoul de comanda pe care il detine lada frigorifica Arctic OM205+ este unul digital, fapt ce reprezinta un plus. De asemenea, dispune de un congelator cu un sistem de dezghetare de tip manual, ceea ce inseamna ca il veti dezgheta oricand aveti veti avea nevoie. In plus, capacitatea de inghet a acestuia este si ea de 9.5 kg, ceea ce inseamna ca va ingheta destul de multe alimente.

Acest tip de lada frigorifica ce apartine gamei Arctic are drept tehnologie VarioSpace. Si pentru ca trasaturile sale nu se opresc aici, mai trebuie spus si faptul ca acest model are si o clasa de eficienta energetica buna, care va reusi sa economiseasca destul de mult consumul de curent electric. Mai exact, vorbim despre clasa de eficienta energetica A+. Economia la curentul electrica va fi de 24%, acest lucru fiind demn de luat in calcul. Este necesar de spus si faptul ca are un consum de energie electrica anual care ajunge la 224 kWh.

Citeste si despre Zanussi ZFC31400WA

In ceea ce priveste congelatorul pe care il are aceasta lada frigorifica, trebuie mentionate cateva aspecte. Astfel, acesta este tip orizontal, avand si functia FlexiStore. Acest lucru inseamna ca se poate schimba din congelator in frigider, dar si invers, acest lucru fiind un mare avantaj.

Tot despre functionarea acestuia trebuie spus ca este una de calitate, intrucat beneficiaza si de o izolatie densa. Aceasta este una de calitate inalta, ceea ce inseamna ca va garanta un consum redus de energei din acest punct de vedere. In plus, este necesar de spus si faptul ca aceasta va pastra temperatura din interior pe o perioada mai lunga de timp. Despre panoul sau de control trebuie spus ca este unul LED-uri, care va conferi o setare mai rapida a temperaturii acestuia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Arctic OM205+ este aparatul frigorific bun, cu multe functii bune. Acestea vor fi de mare ajutor pentru pastrarea alimentelor in conditii cat mai bune. Nu are un pret ridicat, fiind un model care detine si congelator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply