Whirlpool SP40 801 EU

Pentru cei care au nevoie de o combina frigorifica si alegerea sa a devenit grea, avem o recomandare cat se poate de buna, aceasta fiind Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU.(vezi reducerile de AZI)

Whirlpool SP40 801 EU

Despre Whirlpool SP40 801 EU

In orice locuinta, aparatul de pastrare a alimentelor are un loc special. Acesta nu poate sa lipseasca, mai ales pentru familiile mai numeroase pentru care este important sa iab amereu provizii.

Whirlpool SP40 801 EU
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU , 400 L, Clasa A+, 6 th Sense Fresh Control, H 193.5 , Alb

Este importanta de precizat si latimea pe care o are model despre care trebuie spus ca este destul de buna, aceasta fiind de 69 cm. In plus, inaltimea pe care o masoara aparatul este de 193.5 cm.

Despre Whirlpool SP40 801 EU

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU – cateva aspecte importante referitoare la caracteristicile pe care le are acest model

Citeste si despre Star-Light CCF-295AP

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU are un sistem de racire static, iar clasa climatica a acesteia este de tip SN-T. Frigiderul din dotarea acestei combine frigorifice este prevazut cu un sistem de dezghetare de tip automat. Rafturile pe care le are acesta sunt realizate din sticla, ceea ce inseamna ca sunt unele rezistente. In schimb, congelatorul pe care il are acest model are un sistem de dezghetare de tip manual.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU prezinta senzori inteligenti de tip 6th Sense Fresh Control. Acestia sunt cei care vor garanta un nivel optim de umiditate care sa fie potrivit pentru o prospetime de lunga durata. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca acesta model poate sa mentina prospetimea de pana la 3x mai mult de alte modele. In plus, acesta va regala temperatura si umiditate astfel incat sa fie pastrate prospetimea alimentelor cat mai mult timp.

Freeze Control presupune ca in procesul de congelare (freezer burns), arsurile sa fie reduse cu pana la 50%. Astfel, alimentele isio vor pastra culoarea si calitatea cat mai mult timp si cat mai bine. Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU prezinta si sistemul sistemul StopFrost. Cu este util acest sistem? Acesta are rolul de a dezgheta alimentele cat mai repede, chiar in mai putin de un minut. Acest lucru inseamna ca dezghetarea se va produce destul de simplu. Trebuie doar sa indepartati colectorul de gheata si sa il rulati sub robit un minut.

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

LessFrost este o tehnologie inovativa care face si ea parte din dotarea acestei combine frigorifice. Astfel, este important de spus faptul ca acesta include tehnologia moderna care se refera la un vaporozator infasurat in jurul cavitatii congelatorului. Astfel, aceasta va reduce formarea de gheata intre sertare care poate sa provoace mai multe probleme.

Congelarea rapida este o alta functie utila care este cea care va reduce destul de mult temperatura, iar inghetul se va face cat mai repede. Despre un astfel de model mai trebuie spus ca prezinta o flexibilitate destul de buna. Acest lucru inseamna ca vor putea incapea si alimente a caror dimensiune este ceva mai mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Whirlpool SP40 801 EU este un produs cu multe trasaturi importante pentru ca alimentele sa fie pastrate cat mai mult timp in conditii cat mai bune si fara batai de cap. Pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply