Liebherr CBNPes 5758

Va ganditi sa cumparati o combina frigorifica noua? Este o idee cat se poate de buna. Un model ce merita cumparat este Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758. (vezi reducerile de AZI)

Liebherr CBNPes 5758

Despre Liebherr CBNPes 5758

Acest exemplar dispune de o suprafata acare este realizata din inox, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in orice bucatarie. Acest model are un display de tip touchscreen. Culoarea acestuia este inoxul, care face sa se potriveasca bucatariei.

Liebherr CBNPes 5758
Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758, 381 l, NoFrost, Clasa A+++, H 201 cm, Inox

Latimea acestei combine frigorifice este de 70 cm. In ceea ce priveste adancimea sa trebuie spus ca este de 66.5 cm. In schimb, inaltimea este de 201 cm.

Despre Liebherr CBNPes 5758

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 – cateva caracteristici demne de mentionat

Citeste si despre Beko RDNE535K20ZX

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 are o putere de 190 W. Racirea alimentelor se va realiza la un nivel destul de ridicat intrucat acest model dispune de un sistem de racire de tip Dinamic si No Frost. Anual, acest model are un consum care este de 157 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 consuma zilnic 0.43 kWh. In ceea ce priveste clasa climatica a acestuia trebuie spus ca este de tip SN – T. Cat despre tensiunea la alimentare pe care o are acest model trebuie spus ca este de 220 V – 240 V. Fara curent, acest are o autonomie de 24 h. In ceea ce priveste deschiderea usii acestei combine trebuie spus ca este una reversibila, ceea ce inseamna ca se va putea muta atat in partea stanga, cat si in partea dreapta.

Pentru congelator, acest exemplar prezinta un sistem de racire modern, de tip No Frost, care are grija ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Pentru a nu consuma mult curent electric, acest model are si o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind clasa energetica A+++ despre care trebuie spus ca rezultatele vor fi unele vizibile din acest punct de vedere. Despre nivelul de zgomot pe care il are acest exemplar trebuie spus ca este de 37 dB.

Citeste si despre Hotpoint XH8 T2O XZH

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 are un volum net total de 381 l, iar cel brut total este de 434 l. Mai trebuie precizat si faptul ca acest model are un compartiment legume & fructe, acestea fiind asezate pentru a fi pastrate cat mai bine. Cat despre frigiderul pe care il detine acest model trebuie spus ca are un volum de 275 l, fiind vorba despre un interior destul de spatios. Cat despre rafturile acestui frigider este important de spus ca sunt in numar de 3, tot 3 fiind si cele de pe usile frigiderului. Despre sistemul de dezghetare pe care il are acest firigider trebuie spus ca este unul automat, iar capacitatea de inghet este de 16 Kg/24 h.

Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 are cateva functii demne de luat in considerare, fiind vorba despre SuperCool, SuperFrost, BioFresh, Sistem PowerCooling, BluPerformance. Tehnologia incorporata este de tip NoFrost. Despre tehnologia de tip BioFresh trebuie spus ca este cea care pastreazaa alimentele cat mai mult in siguranta. Temperatura la care se vor pastra acestea este de 0°C, ceea ce inseamna ca isi vor pastra vitaminele si mineralele cat mai mult timp.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr CBNPes 5758 este un model modern, care este spatios si cu o clasa de eficienta energeitca destul de moderna. Pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply