Liebherr LCV 4010

Pastrarea alimentelor in siguranta este un aspect important cand vine vorba de achizitia unei noi combine frigorifice. Astfel, pentru ca oricine isi doreste sa aiba un astfel de aparat, care sa fie performant si usor de folosit recomandam Combina frigorifica Liebherr LCV 4010. (vezi reducerile de AZI)

Liebherr LCV 4010

Despre Liebherr LCV 4010

Despre latimea pe care o are acest produs trebuie spus ca este de 59.7 cm. Adancimea acestuia este de 61.5 cm, o dimensiune destul de buna. Este un model destul de inalt, acesta masurand 200 cm. Cat priveste greutatea acestuia trebuie spus ca este de 84 Kg.

Liebherr LCV 4010
Combina frigorifica Liebherr LCV 4010, MediLine, 345 l, H 200, Alb

Pentru afisarea temperaturii, acest model are un afisaj digital unde se va afisa temperatura care la care se racesc alimentele din interior. Acesta se va citi usor, fara sa fie nevoie sa deschideti aparatul. Afisajul digital al temperaturii indica temperatura exacta din interiorul frigiderului. Poate fi usor citit din exterior pentru a oferi utilizatorilor informatii imediate fara a deschide aparatul.

Despre Liebherr LCV 4010

Combina frigorifica Liebherr LCV 4010 – un model modern pentru o familie moderna

Citeste si despre Indesit TAA5

Combina frigorifica Liebherr LCV 4010 are un sistem de racire static. Consumul sau zilnic de energie este de 1800 kWh. Acest model are usile reversibile, acestea fiind cele care se putea muta atat in partea stanga, cat si in partea dreapta. Acest exemplar are un exterior alb, care se va potrivi in orice bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Agentul de racire al dispozitivului este de tip R600a. Despre tensiunea la alimentare trebuie spus ca este de 240 V. Incastrarea sa este una de tip standard, iar display-ul pe care il are produsul este de tip LCD.

Combina frigorifica Liebherr LCV 4010 are un nivel de zgomot de 52 dB. Despre volumul sau net total este de 345 l, ceea ce inseamna ca are spatiul interior necesar pentru a pastra destul de multe alimente. Cat despre volumul sau brut total trebuie spus ca este de 361 l. Referitor la rafturile pe care le are acest frigider trebuie spus ca sunt in numar de 4, fiind realizate din plastic si care se vor utiliza pentru a aseza alimentele asa cum va doriti. Despre sistemul de dezghetare trebuie spus ca este unul automat, astfel ca nu va fi greu procesul sau de dezghetare.

Citeste si despre Miele K 28202SD

Combina frigorifica Liebherr LCV 4010 prezinta un congelator echipat cu 3 compartimente, iar sistemul sau de dezghetare este de tip manual. Precizam faptul ca acest model prezinta urmatoarele functii: display temperatura, Functie testare sistem de alarma, dar si Interfata Serial Bus. Un aspect important de precizat este faptul ca acesta prezinta functia de semnalare audio in momentul caderii de tensiune.

Pe de alta parte, este important de spus faptul ca aceasta Combina frigorifica Liebherr LCV 4010 are si o alarma de temperatura care va anunta atunci cand temperaturile de pastrare a alimentelor nu sunt cele potrivite. Pentru pastrarea unei temperaturi constante se foloseste un sistem de racire ventilatie care va distribui aerul rece in incaperile acestui aparat, astfel incat toate alimentele sa fie racite uniform.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, aceasta combina frigorifica este un model performanta care se dovedeste a garanta pastrarea in siguranta a alimentelor. Pretul sau este usor ridicat, insa, isi merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply