Liebherr CNPes 4868

Daca v-ati gandit sa va cumparati o combina frigorifica si nu stiti ce model ar fi mai potrivit pentru dumneavoatra avem o recomandare care va va placea. Aceasta este Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868.(vezi reducerile de AZI)

Liebherr CNPes 4868

Despre Liebherr CNPes 4868

Despre suprafata pe care o are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este realizata din inox, aceasta fiind usor de asortat, de curatat, iar display-ul pe care il are acesta este de tip touchscreen. Usile pe care le are acesta se vor deschide spre partea dreapta, acestea fiind si reversibile. Culoarea acestuia este inoxul.

Liebherr CNPes 4868
Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868, 356 l, NoFrost, Clasa A+++, H201 cm, Inox

Latimea pe care o are aceasta combina frigorifica este de 60 cm, iar adancimea sa este si ea de 66.5 cm. Mai mult, are si o inaltime de 201 cm.

Despre Liebherr CNPes 4868

Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 – conserva alimentele in sigurata

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 43X13

Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 are o putere de 190 W. Acesta include si un compresor, precum si un sistem de racire dinamic de tip dinamic si No frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Anual, acest consum de energie pe care il are acesta este de 171 kWh. Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 are un consum zilnic de energie de 0.468 kWh. In ceea ce priveste clasa climatica a acestui model trebuie spus ca este de tip SN – T. La alimentare, acest model are o tensiune de 220 V – 240 V. Fara curent, acestui model ii revine o autonomie de 24 h.

Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 include clasa de eficienta energetica de tip A++, aceasta fiind importanta intrucat nu consuma mult curent electric. Avand in vedere faptul ca acesta va sta non-stop in priza, veti avea nevoie sa nu consume mult curent electric. Despre congelatorul pe care il are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are un sistem de racire a alimentelor de tip No frost. Acest sistem va avea grija sa nu se formeze gheata, iar alimentele sa fie pastrate cat mai bine. Despre nivelul de zgomot pe care il are acesta trebuie spus ca este de 38 dB.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 are un volum brut net total de 356 l. In ceea ce priveste volumul brut total trebuie spus ca este de 391 l.Are un compartiment pentru legume & fructe despre care trebuie spus ca este util pentru pastrarea acestora in conditii cat mai bune. Accesoriile incluse de acesta model este reprezentat de suportul pentru sticle. Privitor la acest frigider trebuie spus ca are un volum de 258 l, acesta fiind unul destul de bun. Rafturile sale sunt 3, fiind realizate din sticla, acestea fiind utile pentru pastrarea alimentelor cat mai organizat. Despre rafturile de usi trebuie spus ca sunt tot in numar de 3. Acest frigider are un sistem de dezghetare de tip automat.

Congelatorul pe care il prezinta aceasta combina frigorifica trebuie spus ca are un volum de 98 l, care se potriveste de minune pentru a pastra alimentele. Despre compartimentele din dotarea acestei combine frigorifice trebuie spus ca sunt tot in numar de 3. La fel ca frigiderul, si acest congelator are un sistem de dezghetare de tip automat. Cat priveste capacitatea sa de inghet trebuie spus ca este de 16 Kg/24 h, aceasta fiind o capacitate destul de mare. Functiile prezentului dispozitiv sunt DuoCooling BioCool. Tehnologia sa este NoFrost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr CNPes 4868 este o combina care merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply